Δήμος Καντάνου-Σέλινου : «20ος Λαϊκός Δρόμος Υγείας 2024».

20ος ΛΑΪΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 2024

Ο Δήμος Καντάνου Σέλινου έχει τη δυνατότητα και μπορεί να εμπλακεί στην εκπαίδευση των πολιτών για την προαγωγή του πολιτισμού, του αθλητισμού, του εθελοντισμού.

Ο πολιτισμός είναι ένα από τα δυνατά σημεία αυτού του τόπου και επενδύουμε σε αυτόν.

Μαζί με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Σχολική επιτροπή του Δήμου, με την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Λιανού Ελένη και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ολυμπισμού (6η Απριλίου) και την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7η Απριλίου) διοργανώνουμε τον «20ο Λαϊκό Δρόμο Υγείας 2024».

Ο Δρόμος αυτός θα είναι περπάτημα στο φαράγγι Σπίνας – Καντάνου και δεν θα έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Υπενθυμίζουμε, ότι ο αθλητισμός είναι ανθρώπινο δικαίωμα. Κάθε άτομο πρέπει να έχει τη δυνατότητα να αθλείται, χωρίς να υφίσταται διακρίσεις στη βάση του Ολυμπιακού Πνεύματος που απαιτεί αμοιβαία κατανόηση στο φρόνιμα της φιλίας, της αλληλεγγύης και της ευγενούς άμιλλας.

Ο Δρόμος θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 και ώρα 10:30 στην Κάντανο. Η αφετηρία είναι η αρχή του ιστορικού φαραγγιού στον Άναβο και μετά από 7.500 μέτρα ο τερματισμός θα είναι στην πλατεία Καντάνου.

Οι διοργανωτές / τριες έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή του Δρόμου.

Ο αθλητισμός είναι τρόπος Ζωής
και
αξίζει να αθλούμαστε!!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.