Δήμος Καντάνου-Σελίνου : Εορτασμός Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Πολιούχου της Παλαιόχωρας

Ημερομηνία:

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ
Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκε στον Δήμο Καντάνου-Σελίνου η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Πολιούχου της Παλαιόχωρας.
Το πρωί τελέστηκε επίσημη δοξολογία στο Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου από τους ιερείς Παναγιώτη Ανδρουλάκη και Νικόλαο Λαμπάκη.
Μετά το τέλος της δοξολογίας εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από μαθητές του Γενικού Λυκείου Παλαιόχωρας.
Ακολούθησε η έπαρση σημαίας στο κάστρο Φορτέτζα.
Στη συνέχεια εψάλη Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο Πεσόντων στην Παλαιόχωρα.
Στεφάνια κατέθεσαν ο Δήμαρχος Καντάνου-Σελίνου κ. Αντώνιος Κων. Περράκης, η κυρία Χρύσα Χαριτάκη, Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος στον Πρωτογενή Τομέα, εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, ο κ. Ευτύχιος Δαμηλάκης, Δημοτικός Σύμβουλος – Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Καντάνου-Σελίνου, ο κ. Νικόλαος Δρακάκης, Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Καντάνου-Σελίνου, εκπρόσωπος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και ο κ. Ευτύχιος Κουκουτσάκης Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αζωγυρέ.
Ακολούθησε η παρέλαση των μαθητών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και αντιπροσωπείας των Πολιτιστικών Συλλόγων με τοπικές ενδυμασίες.
Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με Ριζίτικα Τραγούδια και Χορούς της Κρήτης από τον Πολιτιστικό Παραδοσιακό Σύλλογο Σελίνου.
Παράλληλες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Κάντανο, στην Κουντούρα, στα Φλώρια, στο Κακοδίκι, στα Πλεμενιανά, στο Ροδοβάνι και στον Καμπανό.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις κλοπών στα Χανιά

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος -2- ημεδαπών Εξιχνιάστηκαν στα Χανιά από...

Γαύδος: Κινδυνεύει να μείνει χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση...

Μόνο τρία ακτοπλοϊκά δρομολόγια έχουν πραγματοποιηθεί το 2026 –...

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις κλοπών στα Χανιά

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος -2- ημεδαπών Εξιχνιάστηκαν στα Χανιά από...

Γαύδος: Κινδυνεύει να μείνει χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση...

Μόνο τρία ακτοπλοϊκά δρομολόγια έχουν πραγματοποιηθεί το 2026 –...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-header-ad
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το Ελληνικό Μουσείο Αδελαΐδας γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2026. Το...

Μακροζωία: Με μόλις 5′ περπάτημα παραπάνω την ημέρα προσθέτουμε χρόνια στη ζωή μας

Λίγα λεπτά μέτριας σωματικής δραστηριότητας μπορούν να μας βοηθήσουν...

Τοξική ατμόσφαιρα: Ο αέρας των ελληνικών πόλεων γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος

Τι δείχνουν τα στοιχεία. Ο αέρας που αναπνέουμε έχει γίνει...