Δήμος Καντάνου-Σελίνου : Με επιτυχία ο 20ος Δρόμος Υγείας

Ημερομηνία:

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ 20ου ΔΡΟΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 07 Απριλίου 2024,
ο 20ος Δρόμος Υγείας 7 χλμ, όπου μικροί και μεγάλοι περπάτησαν με ασφάλεια το Φαράγγι Σπίνας – Καντάνου.
Ο Δρόμος Υγείας συνδιοργανώνεται κάθε χρόνο από την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Ελένη Λιανού και τον Δήμο Καντάνου-Σελίνου με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών προς έναν υγιή τρόπο ζωής μέσω της φυσικής δραστηριότητας.
Παράλληλα με τον Δρόμο Υγείας πραγματοποιήθηκε και η απονομή τιμητικών πλακετών στις εκπαιδευτικούς, Ελένη Λιανού και Γεωργία Καμάρη, για την πολύτιμη και ανιδιοτελή προσφορά τους σε όλες τις δράσεις του Δήμου μας.
Τις τιμητικές πλακέτες παρέδωσαν ο Αντιδήμαρχος Αντώνιος Καστρινάκης και η Εντεταλμένη Σύμβουλος του Δήμου Αικατερίνη Καλαϊτζάκη – Περράκη.
Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου ευχαριστεί το Αστυνομικό Τμήμα Καντάνου, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καντάνου, το Κέντρο Υγείας Καντάνου, το Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ερυθρού Σταυρού Χανίων, την Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Σελίνου και όλους όσους εθελοντικά συνετέλεσαν με την συμμετοχή τους στην ασφαλή διεξαγωγή της δράσης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Τι βρέθηκε στο βαν του 58χρονου...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τη...

Χανιά:Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Καλογερή με...

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή επισκέφθηκαν την Πέμπτη 12...

Κρήτη: Τι βρέθηκε στο βαν του 58χρονου...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τη...

Χανιά:Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Καλογερή με...

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή επισκέφθηκαν την Πέμπτη 12...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τα παλιά κινητά τηλέφωνα αξίζουν μια περιουσία το 2026

Τα μοντέλα που αναζητούν οι συλλέκτες. Το 2026, πολλά από...

Μέλι: Η φυσική «ασπίδα» απέναντι στα ανθεκτικά μικρόβια

Το μέλι δεν είναι μόνο ένα φυσικό γλυκαντικό-Έρευνα δείχνει...

Ηράκλειο: Εργατικά σωματεία παρέδωσαν παπούτσια σε πρόσφυγες στο «Παλιό Ψυγείο» του λιμανιού

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες που φτάνουν στα νότια...