Δήμος Μαλεβιζίου:Αναβαθμίζεται η βιβλιοθήκη στο Καβροχώρι

Ημερομηνία:

Πρωτοβουλία του Προέδρου της Κοινότητας Γαζίου & του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καβροχωρίου

Έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της με νέο περιβάλλον εξωστρέφειας, μόλις τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού το επιτρέψουν, είναι η Βιβλιοθήκη Καβροχωρίου. Για το σκοπό αυτό ο Δήμος Μαλεβιζίου έχει ήδη προχωρήσει στο σχεδιασμό ενεργειών για την αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό της, προκειμένου να αποτελέσει έναν δραστήριο χώρο παιδείας και πολιτισμού για τους κατοίκους του Καβροχωρίου.

Με πρωτοβουλία του Προέδρου του Συμβουλίου της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλη Παρασύρη σε αγαστή συνεργασία με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καβροχωρίου Μιχάλη Βρέντζο, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο σε θέματα παιδείας Χαράλαμπο Κουτσογιάννη και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Πετούση αυτό το διάστημα γίνεται μια σημαντική προσπάθεια προγραμματισμού αξιοποίησης.

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει ενέργειες εμπλουτισμού, καλύτερης οργάνωσης και δρομολόγησης ανανεωμένων δράσεων. Ταυτόχρονα το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις κτιριακής αναβάθμισης με εργασίες συντήρησης και ανακατασκευής που θα κριθούν αναγκαίες.

Τελικός στόχος είναι η Βιβλιοθήκη Καβροχωρίου να ενισχύσει την επισκεψιμότητά της αποτελώντας πόλο παιδείας και πολιτισμού σε άμεση συνέργεια και με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου στο Γάζι.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Η Κνωσός μετατράπηκε σε… λίμνη μετά...

Μεγάλες συγκεντρώσεις νερού σε διάφορα σημεία του αρχαιολογικού χώρου...

Το ρωμαϊκό θέατρο Χερσονήσου επισκέφθηκαν τα μέλη...

Το ρωμαϊκό θέατρο Χερσονήσου επισκέφθηκαν την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου...

Ηράκλειο: Η Κνωσός μετατράπηκε σε… λίμνη μετά...

Μεγάλες συγκεντρώσεις νερού σε διάφορα σημεία του αρχαιολογικού χώρου...

Το ρωμαϊκό θέατρο Χερσονήσου επισκέφθηκαν τα μέλη...

Το ρωμαϊκό θέατρο Χερσονήσου επισκέφθηκαν την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μείωση των τιμών της ενέργειας και στήριξη των νοικοκυριών θα ζητήσει ο Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής

Οι ελληνικές θέσεις για τον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στις...

ΑΣΕΠ: Δύο μεγάλα «αγκάθια» στις προσλήψεις για το Δημόσιο

Πόσο καθυστερεί η διαδικασία πρόσληψης - Σε ποιους κλάδους...

Κάμερες στα ταξί για την προστασία των οδηγών ζητά η Ομοσπονδία των ιδιοκτητών

Νομοθετική ρύθμιση που θα επιτρέπει ή -εφόσον αποφασιστεί- θα...