Δήμος Μαλεβιζίου:Αναβαθμίζεται η βιβλιοθήκη στο Καβροχώρι

Ημερομηνία:

Πρωτοβουλία του Προέδρου της Κοινότητας Γαζίου & του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καβροχωρίου

Έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της με νέο περιβάλλον εξωστρέφειας, μόλις τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού το επιτρέψουν, είναι η Βιβλιοθήκη Καβροχωρίου. Για το σκοπό αυτό ο Δήμος Μαλεβιζίου έχει ήδη προχωρήσει στο σχεδιασμό ενεργειών για την αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό της, προκειμένου να αποτελέσει έναν δραστήριο χώρο παιδείας και πολιτισμού για τους κατοίκους του Καβροχωρίου.

Με πρωτοβουλία του Προέδρου του Συμβουλίου της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλη Παρασύρη σε αγαστή συνεργασία με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καβροχωρίου Μιχάλη Βρέντζο, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο σε θέματα παιδείας Χαράλαμπο Κουτσογιάννη και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Πετούση αυτό το διάστημα γίνεται μια σημαντική προσπάθεια προγραμματισμού αξιοποίησης.

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει ενέργειες εμπλουτισμού, καλύτερης οργάνωσης και δρομολόγησης ανανεωμένων δράσεων. Ταυτόχρονα το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις κτιριακής αναβάθμισης με εργασίες συντήρησης και ανακατασκευής που θα κριθούν αναγκαίες.

Τελικός στόχος είναι η Βιβλιοθήκη Καβροχωρίου να ενισχύσει την επισκεψιμότητά της αποτελώντας πόλο παιδείας και πολιτισμού σε άμεση συνέργεια και με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου στο Γάζι.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 3 Αυγούστου το Δημοτικό...

Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 18:30 θα συνεδριάσει στο...

Ηράκλειο:Με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή και ενθουσιασμό συνεχίστηκε...

Με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή και ενθουσιασμό συνεχίστηκε η δεύτερη...

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 3 Αυγούστου το Δημοτικό...

Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 18:30 θα συνεδριάσει στο...

Ηράκλειο:Με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή και ενθουσιασμό συνεχίστηκε...

Με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή και ενθουσιασμό συνεχίστηκε η δεύτερη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τι ακριβώς είναι ο Όλυμπος;

Τι ακριβώς είναι ο Όλυμπος που βράβευσε η Ουνέσκο,...

Νότιο Ρέθυμνο: Ο Παράδεισος απ’ την Κόλαση απέχει ελάχιστα… δευτερόλεπτα!

Η ευλογία και κατάρα ενός τόπου απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς...

Φωτιές στην Ελλάδα: Τα λάθη, οι ελλείψεις και οι αδυναμίες

Στελέχη της Πολιτικής Προστασίας παραδέχονται «αιφνιδιασμό του πολυδιασπασμένου μηχανισμού...