Δήμος Μαλεβιζίου: Στο Γάζι το απόγευμα η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των γυναικών στην αναγγελία της παρουσίας της Κινητής Μονάδας Μαστογραφίας στο Γάζι. Μέσα σε λίγες ώρες όλα τα διαθέσιμα ραντεβού είχαν καλυφθεί. Υπενθυμίζεται πως η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας έχει τη δυνατότητα εξέτασης 16 γυναικών ανά ημέρα.
Ήδη η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Μαλεβιζίου Νίκη Ζερβού, έχει συζητήσει με τον Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας Λάμπρο Βαμβακά και τον εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Γιώργο Πιτσούλη προκειμένου να οριστούν και νέες ημερομηνίες για την εκ νέου παρουσία της Κινητής Μονάδας Μαστογραφίας στο Δήμο Μαλεβιζίου.
Η διενέργεια των μαστογραφιών θα ξεκινήσει στις 17.30 σήμερα στο Γάζι στην πλατεία Μιχ. Κατσαμάνη και θα συνεχιστεί το Σάββατο στις 09.30 έως 13.30 και 17.30 έως 20.30.
Η παρουσία της Κινητής Μονάδας Μαστογραφίας στο Γάζι είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Μαλεβιζίου με την Περιφέρεια Κρήτης και της συμμετοχής του Δήμου στην εκστρατεία πρόληψης «Είναι στο χέρι μου» και στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Τα σχόλια είναι κλειστά.