Δήμος Μαλεβιζίου:Κλειστά την Πέμπτη τα σχολεία σε Κρουσώνα, Τύλισο, Μάραθος, Ροδιά, Φόδελε και Αγία Πελαγία

Με απόφαση του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα, κλειστά θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί σε Κρουσώνα, Τύλισο, Μάραθος, Ροδιά, Φόδελε και Αγία Πελαγία, για λόγους που σχετίζονται με τη χιονόπτωση και το ψύχος. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

«Η αναστολή λειτουργίας, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021, των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στους οικισμούς Κρουσώνα, Τυλίσσου, Μαράθου, Ροδιάς, Φόδελε και Αγίας Πελαγίας καθώς και των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών δημοτικών και ιδιωτικών των οικισμών Κρουσώνα, Τυλίσσου και Αγίας Πελαγίας Δήμου Μαλεβιζίου, λόγω προβλημάτων που προέκυψαν από την χιονόπτωση και το ψύχος, γεγονός που καθιστά επικίνδυνη την προσέλευση των μαθητών στα εν λόγω σχολεία.

Τα σχολεία στους οικισμούς Γαζίου, Αγίας Μαρίνας, Καλεσσών και Καβροχωρίου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Παρακαλούνται οι διευθύνσεις των σχολείων να λάβουν υπόψη τους την ενημέρωση της ΚΕΔΕ από το Υπουργείο Παιδείας ότι σε περίπτωση αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων λόγω ακραίων καιρικών καταστάσεων, η εκπαιδευτική διαδικασία δεν θα διακοπεί, αλλά θα πραγματοποιείται κανονικά μέσω της διαδικασίας της τηλεκπαίδευσης, όπως προβλέπεται στο ΦΕΚ 4264/30-09-2020 (σχετ. το με Α.Π. 519/12.02.2021 έγγραφο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας)».

Τα σχόλια είναι κλειστά.