Δήμος Μαλεβιζίου:Στις 12.00 η εκκίνηση του 10ου FODELE RUN

Ημερομηνία:

Στις δώδεκα το μεσημέρι θα δοθεί η εκκίνηση του 10ου FODELE RUN για την «Καρδιά του Παιδιού» που συνδιοργανώνουν Ο Πανελλήνιος Σύλλογος «Η Καρδιά του Παιδιού», σε συνεργασία με τον Δήμο Μαλεβιζίου, την ομάδα δρομέων «Η Καρδιά του Παιδιού», την Τοπική Κοινότητα Φόδελε και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φόδελε.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει δύο μοναδικές φυσιολατρικές διαδρομές των 7 χιλιομέτρων και 10,5 χιλιομέτρων, δίνοντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να τρέξουν ή να περπατήσουν μέσα σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο, ενώ παράλληλα στηρίζουν το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών και Ενηλίκων. Όλοι οι συμμετέχοντες και οι συνοδοί τους θα απολαύσουν τη φιλοξενία των κατοίκων και του Πολιτιστικού Συλλόγου Φόδελε.

Διαδρομές :
Α) ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ 10.500 μ. για ενήλικες, με εκκίνηση την πλατεία του Φόδελε έως το μοναστήρι του Αγ. Παντελεήμονα με επιστροφή δια μέσω κοιλάδας Δασούρας και τερματισμό στην πλατεία του χωριού.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 12.00

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 10.500μ.: Στην αρχή της διαδρομής υπάρχει άσφαλτος για περίπου 600 μέτρα και στη συνέχεια οι δρομείς στρίβουν αριστερά και κάνουν το γύρο μιας εύφορης κοιλάδας Δασούρας μήκους 4 χλμ, με πλατάνια, άγρια βλάστηση και πορτοκαλιές σε ένα πολύ καλό χωματόδρομο με ομαλές κλίσεις.

Στη συνέχεια συναντούν το δρόμο που οδηγεί στο μοναστήρι που περνά ανάμεσα σε πλατάνια, δίπλα σε ποτάμι και σε πορτοκαλιές σε μια επίπεδη διαδρομή, εκτός από 500 μέτρα πριν το μοναστήρι που είναι ανηφορικό με ομαλή κλίση και επιστρέφουν ως την πλατεία του χωριού από τον κεντρικό δρόμο.

Β) ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ 7.000μ. για παιδιά και ενήλικες με εκκίνηση την πλατεία του Φόδελε έως το μοναστήρι του Αγ. Παντελεήμονα, με επιστροφή και τερματισμό στην πλατεία του χωριού.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 12.10

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 7.000μ.: Στην αρχή της διαδρομής υπάρχει άσφαλτος για περίπου 1.500 μέτρα και στη συνέχεια πολύ καλός χωματόδρομος που περνά ανάμεσα σε πλατάνια, δίπλα σε ποτάμι και σε πορτοκαλιές. Η διαδρομή είναι επίπεδη, εκτός από 500 μέτρα πριν το μοναστήρι που είναι ανηφορικό με ομαλή κλίση.

Για την μετακίνηση των αθλητών αλλά και όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα αναχωρήσει λεωφορείο από το Ηράκλειο στις 10:00 π.μ., από την Πλατεία Ελευθερίας.
Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
https://kardiapaidiou.gr/8151/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η Μαρία Αντωνακάκη για το Αεροδρόμιο Ηρακλείου...

Το αεροδρόμιο δεν είναι «φιλέτο». Είναι η τελευταία μεγάλη...

Συνεδριάζει Δευτέρα 19 Οκτωβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο...

Την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στις 15:00 θα συνεδριάσει στο...

Η Μαρία Αντωνακάκη για το Αεροδρόμιο Ηρακλείου...

Το αεροδρόμιο δεν είναι «φιλέτο». Είναι η τελευταία μεγάλη...

Συνεδριάζει Δευτέρα 19 Οκτωβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο...

Την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στις 15:00 θα συνεδριάσει στο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Προσβάσιμος τουρισμός στην πράξη: Τι χρειάζεται να αλλάξει για τα άτομα με αναπηρία

Η προσβασιμότητα στον τουρισμό αποτελεί βασική προϋπόθεση για όλους...

«Market Pass»: Τα vouchers θα μπορούν να χρησιμοποιούνται και στις λαϊκές αγορές

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΠΟΣΠΛΑ. Την ένταξη των λαϊκών...

Καθιστική ζωή: Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μένουμε καθισμένοι για πάνω από 25 λεπτά – Τι έδειξε νέα μελέτη

Περισσότερο απ’ όσο ίσως φανταζόμαστε μπορεί να επηρεάζει την...

Λαϊκές αγορές: Έρχονται απογευματινές αγορές και αλλαγές στις άδειες – Όλες οι νέες ρυθμίσεις

Το υπουργείο Ανάπτυξης εκσυγχρονίζει τις λαϊκές αγορές με νέες...