Δήμος Μαλεβιζίου : Στον Υφυπουργό Υποδομών ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας για το ΒΟΑΚ

Ημερομηνία:

Στο τραπέζι τα τεχνικά δεδομένα για τα αιτήματα του Δήμου Μαλεβιζίου

Σε θετικό κλίμα ολοκληρώθηκε πριν λίγο η συνάντηση εργασίας που συγκάλεσε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Ταχιάος με το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα στην Αθήνα με επίκεντρο το ΒΟΑΚ και τα ζητήματα που θέτει η Δημοτική Αρχή.

Στο πλαίσιο της συνάντησης τέθηκε επί τάπητος ο βηματισμός ενεργειών για την εξεύρεση των βέλτιστων λύσεων στα αιτήματα που έχει καταθέσει ο Δήμος, εν όψει της επικείμενης υπογραφής της Σύμβασης Παραχώρησης για το τμήμα Χανιά – Ηράκλειο.
Συζητήθηκαν τεχνικά και συγκοινωνιακά δεδομένα που αναμένεται να αποτελέσουν πεδίο εξειδίκευσης και περαιτέρω μελέτης το προσεχές διάστημα προκειμένου να οδηγήσουν στην εφαρμογή των κατάλληλων λύσεων, με το στόχο να παραμένει σταθερός: να αποφευχθεί η διχοτόμηση του πολεοδομικού συγκροτήματος του Γαζίου.

Παρόντες στη συνάντηση εργασίας ήταν η Γενική Γραμματέας του Δήμου Μαλεβιζίου Αντιγόνη Καμπάνη, ο Διευθυντής της ΕΥΔΕ ΚΣΕΕΣΠ του Υπουργείου Υποδομών Άκης Χριστόπουλος, ο Προϊστάμενος του τμήματος κατασκευών τη ΕΥΔΕ ΚΣΕΕΣΠ Αναστάσιος Τράκος και η Νομική Σύμβουλος του υφυπουργού Μαρία Καλλιέρου.

Η συνεργασία Δήμου Μαλεβιζίου και Υπουργείου Υποδομών θα συνεχιστεί εντατικά το προσεχές διάστημα, παρουσία και εκπροσώπων της αναδόχου εταιρείας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μενέλαος Μποκέας: «Νέα αναπτυξιακή προοπτική για το...

Η υιοθέτηση των προτάσεων του Δήμου Μαλεβιζίου για την...

Ελλάδα-Κροατία: Οι συνήθεις αντίπαλοι και πάλι αντιμέτωποι...

Την ευκαιρία να υπερασπισθεί τον τίτλο που κατέκτησε στην...

Μενέλαος Μποκέας: «Νέα αναπτυξιακή προοπτική για το...

Η υιοθέτηση των προτάσεων του Δήμου Μαλεβιζίου για την...

Ελλάδα-Κροατία: Οι συνήθεις αντίπαλοι και πάλι αντιμέτωποι...

Την ευκαιρία να υπερασπισθεί τον τίτλο που κατέκτησε στην...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ελλάδα-Κροατία: Οι συνήθεις αντίπαλοι και πάλι αντιμέτωποι στον τελικό του 3ου Socca Aegean Cup

Την ευκαιρία να υπερασπισθεί τον τίτλο που κατέκτησε στην...

Τροποποίηση λειτουργίας Κ.Ε.Π. Αγίου Νικολάου

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου ενημερώνει τους πολίτες ότι το...

Εξελίξεις στα έργα του ΒΟΑΚ στην «παράκαμψη Ηρακλείου»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου με τον Υπουργό...