Δήμος Μαλεβιζίου : Στον Υφυπουργό Υποδομών ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας για το ΒΟΑΚ

Ημερομηνία:

Στο τραπέζι τα τεχνικά δεδομένα για τα αιτήματα του Δήμου Μαλεβιζίου

Σε θετικό κλίμα ολοκληρώθηκε πριν λίγο η συνάντηση εργασίας που συγκάλεσε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Ταχιάος με το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα στην Αθήνα με επίκεντρο το ΒΟΑΚ και τα ζητήματα που θέτει η Δημοτική Αρχή.

Στο πλαίσιο της συνάντησης τέθηκε επί τάπητος ο βηματισμός ενεργειών για την εξεύρεση των βέλτιστων λύσεων στα αιτήματα που έχει καταθέσει ο Δήμος, εν όψει της επικείμενης υπογραφής της Σύμβασης Παραχώρησης για το τμήμα Χανιά – Ηράκλειο.
Συζητήθηκαν τεχνικά και συγκοινωνιακά δεδομένα που αναμένεται να αποτελέσουν πεδίο εξειδίκευσης και περαιτέρω μελέτης το προσεχές διάστημα προκειμένου να οδηγήσουν στην εφαρμογή των κατάλληλων λύσεων, με το στόχο να παραμένει σταθερός: να αποφευχθεί η διχοτόμηση του πολεοδομικού συγκροτήματος του Γαζίου.

Παρόντες στη συνάντηση εργασίας ήταν η Γενική Γραμματέας του Δήμου Μαλεβιζίου Αντιγόνη Καμπάνη, ο Διευθυντής της ΕΥΔΕ ΚΣΕΕΣΠ του Υπουργείου Υποδομών Άκης Χριστόπουλος, ο Προϊστάμενος του τμήματος κατασκευών τη ΕΥΔΕ ΚΣΕΕΣΠ Αναστάσιος Τράκος και η Νομική Σύμβουλος του υφυπουργού Μαρία Καλλιέρου.

Η συνεργασία Δήμου Μαλεβιζίου και Υπουργείου Υποδομών θα συνεχιστεί εντατικά το προσεχές διάστημα, παρουσία και εκπροσώπων της αναδόχου εταιρείας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Εκδήλωση στο Θέρισο για την Επανάσταση του...

Επετειακή εκδήλωση για την Επανάσταση του 1905 στο Θέρισο,...

Υπόθεση Καλλέργη: Στη φυλακή το ζευγάρι για...

Στην προφυλάκιση της 50χρονης μεσίτριας και του 57χρονου συντρόφου...

Χανιά:Εκδήλωση στο Θέρισο για την Επανάσταση του...

Επετειακή εκδήλωση για την Επανάσταση του 1905 στο Θέρισο,...

Υπόθεση Καλλέργη: Στη φυλακή το ζευγάρι για...

Στην προφυλάκιση της 50χρονης μεσίτριας και του 57χρονου συντρόφου...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χανιά:Εκδήλωση στο Θέρισο για την Επανάσταση του 1905

Επετειακή εκδήλωση για την Επανάσταση του 1905 στο Θέρισο,...

Ποιος είναι ο νέος ηγέτης των Φρουρών της Επανάστασης και τα βομβιστικά χτυπήματα που είχε οργανώσει

Ο Αχμάντ Βαχίντι διαδέχεται τον προηγούμενο διοικητή, Μοχάμαντ Πακπούρ,...

Έξαλλος με Ισπανία και Βρετανία ο Τραμπ – «Στο Ιράν σχεδόν τα πάντα έχουν καταστραφεί»

Για ποιο λόγο είναι ενοχλημένος ο Αμερικανός πρόεδρος με...