Δήμος Μαλεβιζιου:Την Παρασκευή 26 Ιουλίου η παρουσίαση της Διαδραστικής Τουριστικής Πλατφόρμας & Mobile Application Visitmalevizi.gr

Ημερομηνία:

Η διαδικτυακή πύλη που αναδεικνύει την ομορφιά και τον πολιτισμό του Δήμου Μαλεβιζίου
Την Παρασκευή 26 Ιουλίου στην πλατεία Λενικού στην Αγία Πελαγία θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της Διαδραστικής Τουριστικής Πλατφόρμας & Mobile Application Visitmalevizi.gr. Η ιστοσελίδα και η εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα έχει ως στόχο την ανάδειξη των φυσικών ομορφιών, των μνημείων, των ναών, των αρχαιολογικών χώρων, των παραλιών, καθώς και του πολιτισμού και της κουλτούρας του τόπου μας.

Η VisitMalevizi δημιουργήθηκε για να αποτελέσει έναν σύγχρονο, φιλικό προς τον χρήστη οδηγό για επισκέπτες και κατοίκους του Δήμου. Μέσα από την πλούσια θεματολογία και τις εντυπωσιακές φωτογραφίες, η ιστοσελίδα αναδεικνύει την μοναδικότητα του Μαλεβιζίου, προσκαλώντας τους χρήστες να ανακαλύψουν τις κρυμμένες ομορφιές της περιοχής μας.
Η ιστοσελίδα παρέχει στον επισκέπτη λεπτομερείς πληροφορίες και φωτογραφίες για τα σημαντικότερα αξιοθέατα, μνημεία, ναούς, αρχαιολογικούς χώρους και παραλίες του Μαλεβιζίου.
Παράλληλα παρουσιάζει τις παραδόσεις, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τα τοπικά έθιμα που συνθέτουν την πολιτιστική ταυτότητα του Δήμου.

Ο επισκέπτης μέσα από μία διαδραστική εμπειρία έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στο Μαλεβίζι με χάρτες, προτάσεις διαδρομών και σημαντικών σημείων στο Δήμο που μπορεί να επισκεφτεί.
Παράλληλα όμως παρέχεται η δυνατότητα προβολής τοπικών επιχειρήσεων, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και διευκολύνοντας τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρονται στην περιοχή μας.
Η παρουσίαση της διαδικτυακής πύλης τουρισμού VisitMalevizi και της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα θα ξεκινήσει στις 20.00 την Παρασκευή 26 Ιουλίου στην πλατεία Λενικού της Αγίας Πελαγίας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

30 Οκτώβρη Συλλαλητήριο 6:30μμ Πλατεία Ελευθερίας :...

Ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι στον ΒΟΑΚ, στο εργοτάξιο του νέου...

Ανακοίνωση Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου: Χειμερινό ωράριο λειτουργίας...

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου μέχρι και 31.10.2026 θα λειτουργήσει,...

30 Οκτώβρη Συλλαλητήριο 6:30μμ Πλατεία Ελευθερίας :...

Ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι στον ΒΟΑΚ, στο εργοτάξιο του νέου...

Ανακοίνωση Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου: Χειμερινό ωράριο λειτουργίας...

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου μέχρι και 31.10.2026 θα λειτουργήσει,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Λιμάνια: Απεργιακός «κάβος» στις 30 Οκτωβρίου

Απεργίες και στάσεις εργασίας στα λιμάνια την Παρασκευή 30...

Εορτολόγιο 27 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τρίτη 27 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Από την Ελλάδα μέχρι τη Γαλλία, παλεύουμε για δημόσια και δωρεάν Παιδεία!

Όλοι και όλες την Παρασκευή 30/10, στην Πλατεία Δημοτικής...