Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Διανομή ειδών παντοπωλείου και οπωροκηπευτικών σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας ενημερώνει τους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ ότι, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ / FEAD), θα προβεί στη διανομή ειδών παντοπωλείου (φέτα, γάλα, γραβιέρα, ελαιόλαδο, πελτέ ντομάτας) και οπωροκηπευτικών ειδών (κρεμμύδια, πατάτες).
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 και Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 καθώς και την Πέμπτη 01 και Παρασκευή 02 Απριλίου 2021 και ώρα 08:30 – 13:30 στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.

Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειας του, τα προϊόντα θα μπορεί να τα παραλάβει τρίτο πρόσωπο, προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου και το ΑΜΚΑ.
Με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία των κατοίκων του, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας θα εφαρμόσει τα μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού SARS–CoV-2 και η διανομή θα εναρμονιστεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας .

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στα τηλέφωνα: 2891022922 και 2891023913 Προγράμματος

Τα σχόλια είναι κλειστά.