Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Η «καρδιά» της Αποκριάς «χτύπησε» δυνατά σήμερα στο Αρκαλοχώρι

Ημερομηνία:

Φαντασμαγορική καρναβαλική παρέλαση με παλμό, κέφι και χαρά
Η «καρδιά» της Αποκριάς «χτύπησε» δυνατά σήμερα στο Αρκαλοχώρι! Η φαντασμαγορική καρναβαλική παρέλαση στο Αρκαλοχώρι είχε απίστευτο παλμό, κέφι και έδωσε πολλή χαρά σε όλους! 1.800 καρναβαλιστές και 30 γκρουπ (άρματα και πεζοπόρα τμήματα) χάρισαν άφθονα χαμόγελα και στιγμές ευφορίας, αστείρευτο κέφι και καλή διάθεση στον κόσμο που παρακολούθησε τη καρναβαλική παρέλαση και ξεφάντωσε στο ρυθμό της Αποκριάς! Η συμμετοχή του κόσμου μάλιστα, όπως και των Καρναβαλιστών, ήταν από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών, αποδεικνύοντας την ανάγκη που είχαν όλοι να ξεφύγουν λίγο από τα προβλήματα τους και να διασκεδάσουν με τη καρδιά τους!

Ευφάνταστα άρματα, με επίκαιρα μηνύματα και διάθεση σάτιρας της επικαιρότητας, σύγχρονα άρματα και πιο παραδοσιακά που διατηρούν ζωντανή την παράδοση του τόπου σε σχέση με τα αποκριάτικα δρώμενα και έθιμα του τόπου αλλά και καρναβαλιστές οι οποίοι με το μεγάλο τους χαμόγελο, τον αυθορμητισμό, το χιούμορ και το κέφι τους, δημιούργησαν τις συνθήκες για ένα από τα πιο πετυχημένα Καρναβάλια των τελευταίων ετών!

Μικροί και μεγάλοι χόρευαν στον ξέφρενο ρυθμό της αποκριάτικης μουσικής, συμμετέχοντας ενεργά στη μεγάλη αυτή γιορτή του τόπου ενώ με ανάλογη αποκριάτικη διάθεση και μεταμφίεση, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου , οι Αντιδήμαρχοι και άλλα στελέχη της Δημοτικής Αρχής οι οποίοι έγιναν μία παρέα με τον κόσμο και συμμετείχαν στο Καρναβάλι.
«Το Καρναβάλι του Αρκαλοχωρίου, με την απίστευτη δυναμική του, «ξεσήκωσε» στο ρυθμό του, άτομα κάθε ηλικίας. Ήταν μια άκρως πετυχημένη διοργάνωση με μεγάλη συμμετοχή και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ο κόσμος κατάφερε να αφήσει για λίγο πίσω του τις δυσκολίες και τα προβλήματα που τον ταλανίζουν και να περάσει καλά, δίνοντας αυτή τη νότα αισιοδοξίας που έχουμε ανάγκη όλοι μας.

Ευχαριστούμε την Οργανωτική Επιτροπή, τους φορείς του τόπου και τους απλούς δημότες που συνέβαλαν τα μέγιστα για αυτή τη τόσο δυνατή στιγμή που ζήσαμε όλοι και την οποία θα θυμόμαστε για πολύ καιρό», δήλωσε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου.
Στην κορύφωση του Καρναβαλιού τη μουσική διασκέδαση του κόσμου ανέλαβε η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα Βαγγελιώ Φασουλάκη και η μπάντα της ενώ το πάρτι που ακολούθησε συνεχίστηκε μέχρι αργά!
Την παρουσίαση του Καρναβαλιού έκαναν η Εύη Παπαδάκη και ο Αλέκος Γερογιαννάκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ για την Υγεία...

“Με τους εργαζόμενους για Δημόσια Υγεία, αξιοπρεπείς μισθούς και...

Ηράκλειο:Ξεκινά αύριο Παρασκευή η μεγάλη γιορτή πολιτισμού,...

Η σκηνή στην πλατεία Κατσαμάνη στο Γάζι είναι έτοιμη...

Στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ για την Υγεία...

“Με τους εργαζόμενους για Δημόσια Υγεία, αξιοπρεπείς μισθούς και...

Ηράκλειο:Ξεκινά αύριο Παρασκευή η μεγάλη γιορτή πολιτισμού,...

Η σκηνή στην πλατεία Κατσαμάνη στο Γάζι είναι έτοιμη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χρυσοχοΐδης στο Mega News 104.6: «Μετατρέπεται σε κακούργημα η τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένων»

Οι τηλεφωνικές εξαπατήσεις εναντίον ηλικιωμένων αποτελούν πλέον σοβαρή απειλή,...

Το ήσυχο ελληνικό νησί που μένει «αναλλοίωτο» για αιώνες και αναμένεται να γίνει top τουριστικός προορισμός το 2027

Διεθνή μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν, ότι μετά την κινηματογραφική επιτυχία...

Το δικαίωμα στην… τεμπελιά και με τη «σφραγίδα» της επιστήμης

Το δικαίωμα στην τεμπελιά, έστω και το Σαββατοκύριακο, έρχεται...

Τελικά, η μακροζωία είναι κληρονομική; Ίσως ναι, δείχνει νεότερη μελέτη

Νέα έρευνα αποτυπώνει πως τα παιδιά των αιωνόβιων είχαν...