Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Η «καρδιά» της Αποκριάς «χτύπησε» δυνατά σήμερα στο Αρκαλοχώρι

Ημερομηνία:

Φαντασμαγορική καρναβαλική παρέλαση με παλμό, κέφι και χαρά
Η «καρδιά» της Αποκριάς «χτύπησε» δυνατά σήμερα στο Αρκαλοχώρι! Η φαντασμαγορική καρναβαλική παρέλαση στο Αρκαλοχώρι είχε απίστευτο παλμό, κέφι και έδωσε πολλή χαρά σε όλους! 1.800 καρναβαλιστές και 30 γκρουπ (άρματα και πεζοπόρα τμήματα) χάρισαν άφθονα χαμόγελα και στιγμές ευφορίας, αστείρευτο κέφι και καλή διάθεση στον κόσμο που παρακολούθησε τη καρναβαλική παρέλαση και ξεφάντωσε στο ρυθμό της Αποκριάς! Η συμμετοχή του κόσμου μάλιστα, όπως και των Καρναβαλιστών, ήταν από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών, αποδεικνύοντας την ανάγκη που είχαν όλοι να ξεφύγουν λίγο από τα προβλήματα τους και να διασκεδάσουν με τη καρδιά τους!

Ευφάνταστα άρματα, με επίκαιρα μηνύματα και διάθεση σάτιρας της επικαιρότητας, σύγχρονα άρματα και πιο παραδοσιακά που διατηρούν ζωντανή την παράδοση του τόπου σε σχέση με τα αποκριάτικα δρώμενα και έθιμα του τόπου αλλά και καρναβαλιστές οι οποίοι με το μεγάλο τους χαμόγελο, τον αυθορμητισμό, το χιούμορ και το κέφι τους, δημιούργησαν τις συνθήκες για ένα από τα πιο πετυχημένα Καρναβάλια των τελευταίων ετών!

Μικροί και μεγάλοι χόρευαν στον ξέφρενο ρυθμό της αποκριάτικης μουσικής, συμμετέχοντας ενεργά στη μεγάλη αυτή γιορτή του τόπου ενώ με ανάλογη αποκριάτικη διάθεση και μεταμφίεση, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου , οι Αντιδήμαρχοι και άλλα στελέχη της Δημοτικής Αρχής οι οποίοι έγιναν μία παρέα με τον κόσμο και συμμετείχαν στο Καρναβάλι.
«Το Καρναβάλι του Αρκαλοχωρίου, με την απίστευτη δυναμική του, «ξεσήκωσε» στο ρυθμό του, άτομα κάθε ηλικίας. Ήταν μια άκρως πετυχημένη διοργάνωση με μεγάλη συμμετοχή και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ο κόσμος κατάφερε να αφήσει για λίγο πίσω του τις δυσκολίες και τα προβλήματα που τον ταλανίζουν και να περάσει καλά, δίνοντας αυτή τη νότα αισιοδοξίας που έχουμε ανάγκη όλοι μας.

Ευχαριστούμε την Οργανωτική Επιτροπή, τους φορείς του τόπου και τους απλούς δημότες που συνέβαλαν τα μέγιστα για αυτή τη τόσο δυνατή στιγμή που ζήσαμε όλοι και την οποία θα θυμόμαστε για πολύ καιρό», δήλωσε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου.
Στην κορύφωση του Καρναβαλιού τη μουσική διασκέδαση του κόσμου ανέλαβε η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα Βαγγελιώ Φασουλάκη και η μπάντα της ενώ το πάρτι που ακολούθησε συνεχίστηκε μέχρι αργά!
Την παρουσίαση του Καρναβαλιού έκαναν η Εύη Παπαδάκη και ο Αλέκος Γερογιαννάκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Δημοτικές Ενότητες...

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας υπέβαλε νωρίς το πρωί...

Αυστηρό μήνυμα Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας στη σύσκεψη...

«Το μείζον είναι η αντιπλημμυρική θωράκιση, όχι οι εκ...

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Δημοτικές Ενότητες...

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας υπέβαλε νωρίς το πρωί...

Αυστηρό μήνυμα Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας στη σύσκεψη...

«Το μείζον είναι η αντιπλημμυρική θωράκιση, όχι οι εκ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τι μπορεί να μας διδάξει ο Οκτώβριος για τη ζωή;

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που έρχεται... αθόρυβα. Ο Οκτώβριος...

Από τον Ατλαντικό στο Αιγαίο: Πώς «μπλόκαρε» ο καιρός πάνω από την Ευρώπη

Η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών στην Κρήτη ήταν το...

Κακοκαιρία στην Κρήτη: Άνοιξαν οι δηλώσεις ζημιάς στον ΕΛΓΑ – Ξεκίνησε η καταγραφή

Σε εξέλιξη βρίσκεται η καταγραφή των ζημιών στις περιοχές...

ΔΗΜΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ: Αναβολή της τελετής αγιασμού του Βρεφονηπιακού Σταθμού Πανόρμου

Αναβολή της τελετής αγιασμού του Βρεφονηπιακού Σταθμού Πανόρμου. Ο Δήμος...