Δήμος Μινώα Πεδιάδας : Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, με τον τελικό στο Δημοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου

Ημερομηνία:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, με τον τελικό που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου να κερδίζει τις εντυπώσεις, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα του κόσμου, παρουσία υψηλών προσκεκλημένων από τον χώρο του ποδοσφαίρου, όπως ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Τραϊανός Δέλλας, ο εκπρόσωπος της UEFA Φρανκ Λούντολφ κ.α, τον χώρο της πολιτικής και της Aυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού.

Κυπελλούχος Ηρακλείου 2023-2024, αναδείχθηκε ο Αλμυρός που επικράτησε του ΠΟΑ με 0-2 με τα γκολ των Αγαπάκη και Πιερτζακόμι! Η ατμόσφαιρα στο κατάμεστο Στάδιο Αρκαλοχωρίου, θύμιζε γιορτή, από την τελετή έναρξης του αγώνα μέχρι την ώρα των απονομών, με τον ουρανό να γεμίζει χρώματα και τους παίκτες και τη διοίκηση του Αλμυρού να πανηγυρίζουν ξέφρενα τη νίκη της ομάδας τους!

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 3ου Final Four Κυπέλλου ΕΠΣΗ, προχώρησαν σε τιμητικές βραβεύσεις σε πρόσωπα και ομάδες για την προσφορά τους στον αθλητισμό και την κοινωνία, όπως και για τις επιδόσεις τους κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2023-2024.

Κατά το επίσημο δείπνο στο κέντρο «Πάνθεον», μια ημέρα πριν τον τελικό ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας τίμησε τον επιστημονικό συνεργάτη της ΕΠΣΗ και κορυφαίο αθλητικό στέλεχο Σπύρο Κοκολάκη, τον πρόεδρο της ΕΔ/ΕΠΣΗ Γιώργο Ιωαννίδη, τον αείμνηστο Γιάννη Βασιλάκη και τον Νίκο Σακαβέλη. Εκ μέρους της ΕΠΣΗ τιμήθηκαν ο Πρόεδρος του «Γαλανόλευκου Φάρου» Νίκος Φλέκκας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν φροντιστής της ΕΠΣΗ Αντώνης Γιαλαμάς, ο πρώτος σκόρερ της Α1 ΕΠΣΗ Άκης Κουράκης, η ομάδα της Χαραυγής με βραβείο Fair Play και ο αρχισκόρερ όλων των κατηγοριών της ΕΠΣΗ, Χρήστος Νικολάου.

Κατά τον τελικό στο στάδιο Αρκαλοχωρίου, η ΕΠΣΗ και ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας τίμησαν τον εμβληματικό αρχηγό και πρωταθλητή EURO 2004 Θοδωρή Ζαγοράκη, τον άσο της Εθνικής Ελλάδας, πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή και νυν προπονητήΤραϊανό Δέλλα, όπως και τον εκπρόσωπο της UEFA Φρανκ Λούντολφ.
Επίσης ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας τίμησε τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, Νίκο Συριγωνάκη ενώ από πλευράς ΕΠΣΗ τιμήθηκαν επίσης στον τελικό ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής Γιάννης Πετράκης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από το Αρκαλοχώρι Μανόλης Συντυχάκης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Αντώνης Δαριβιανάκης.

Ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου μίλησε για μία άψογη- σε όλα τα επίπεδα- διοργάνωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, βάζοντας ψηλά τον πήχη, υπογραμμίζοντας πως ο Δήμος ως οικοδεσπότης φιλοξένησε μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους!
Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας που ξέρει από μεγάλες διοργανώσεις, λειτουργώντας με πνεύμα ομαδικό, ευχαριστεί για τη συνδρομή και στήριξη, την Περιφέρεια Κρήτης, τους χορηγούς, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, τους αθλητικούς, υγειονομικούς και πολιτιστικούς φορείς του τόπου, την Οργανωτική Επιτροπή, τους εθελοντές και όλους όσοι με τον τρόπο τους συνέβαλαν ,στην απόλυτα πετυχημένη αυτή διοργάνωση!
Επίσης ευχαριστεί την ΕΠΣΗ για την επιλογή της να διεξαχθεί στο Δήμο το 3ο Final Four και την άψογη συνεργασία.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στο “σκοτάδι” το λιμάνι του Ηρακλείου για...

Η τετράωρη διακοπή αναμένεται να επηρεάσει κρίσιμες υποδομές, καταστήματα...

Σεμινάριο «ΕΦΕΤ: Πρόγραμμα Υγιεινής και Ασφάλειας τροφίμων»...

Έναρξη 30/07/2026 Ειδικό σεμινάριο υποχρεωτικής κατάρτισης για εργαζόμενους σε επιχειρήσεις...

Στο “σκοτάδι” το λιμάνι του Ηρακλείου για...

Η τετράωρη διακοπή αναμένεται να επηρεάσει κρίσιμες υποδομές, καταστήματα...

Σεμινάριο «ΕΦΕΤ: Πρόγραμμα Υγιεινής και Ασφάλειας τροφίμων»...

Έναρξη 30/07/2026 Ειδικό σεμινάριο υποχρεωτικής κατάρτισης για εργαζόμενους σε επιχειρήσεις...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΒΟΑΚ: Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις στο Ρέθυμνο – «Να ακυρωθεί η νέα χάραξη» ζητούν οι κάτοικοι

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στο Ανατολικό Ρέθυμνο για τη νέα...

«Σύνδρομο κινητού»: Αδυναμία στα χέρια και θολή όραση, αναγνωρίζετε τα συμπτώματα;

Οι ηλεκτρονικές συσκευές επηρεάζουν το ανθρώπινο σώμα με τρόπους...

Οι αριθμοί της ανήλικης παραβατικότητας – Πιο σκληρά και πιο βίαια τα εγκλήµατα

«ΤΑ ΝΕΑ» παρουσιάζουν στοιχεία για τις συλλήψεις και υποθέσεις...

Κεραμέως: Τέλος στην περικοπή συντάξεων χηρείας μετά την τριετία

Δέκα «απλές παραδοχές και απτές αλήθειες» για το νομοσχέδιο...