Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός προσφέρει 25.000 ευρώ για τους σεισμόπληκτους

Ημερομηνία:

O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός από τη πρώτη στιγμή της μεγάλης κρίσης που προκάλεσε στην Κρήτη ο καταστροφικός σεισμός, με επίκεντρο το Δήμο Μινώα Πεδιάδας, βρέθηκε δίπλα στους πληγέντες, προσφέροντας πολύπλευρη ανθρωπιστική βοήθεια, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα στον κόσμο για οικονομική ενίσχυση των σεισμόπληκτων οικογενειών.

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, θα επισκεφθεί τις σεισμόπληκτες περιοχές του Δήμου Μίνωα Πεδιάδας για να παραδώσει χρηματική επιταγή αξίας 25.000 ευρώ στον Δήμαρχο κ. Μανώλη Φραγκάκη, προκειμένου τα χρήματα να διατεθούν άμεσα στους πληγέντες. Το εν λόγω ποσό συγκεντρώθηκε από τον κόσμο που έσπευσε να ενισχύσει τους σεισμόπληκτους, μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Την ίδια μέρα, κλιμάκια εθελοντών του Ε.Ε.Σ, θα διανείμουν παιχνίδια και χριστουγεννιάτικα δώρα σε 350 μαθητές σχολείων στις σεισμόπληκτες περιοχές της Κρήτης.
H δράση στοχεύει στη ψυχολογική ανάταση των παιδιών, τα οποία βίωσαν τις καταστροφικές συνέπειες του ισχυρού σεισμού που έπληξε την Κρήτη, στις 27 Σεπτεμβρίου.
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, πιστός στο ανθρωπιστικό του καθήκον, θα συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό τις δράσεις ενίσχυσης των σεισμόπληκτων, έως ότου αυτό κριθεί αναγκαίο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης για τα κρίσιμα...

Συνάντηση για τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την ελαιοκαλλιέργεια...

Εγκρίθηκε ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου...

Εγκρίθηκε από τη Δημοτική Επιτροπή η τροποποίηση του νέου...

Συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης για τα κρίσιμα...

Συνάντηση για τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την ελαιοκαλλιέργεια...

Εγκρίθηκε ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου...

Εγκρίθηκε από τη Δημοτική Επιτροπή η τροποποίηση του νέου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι προτάσεις του ΔΝΤ για το στεγαστικό: Βάλτε φόρο στα άδεια σπίτια, χτίστε κοινωνικές κατοικίες

Οι προτάσεις του ΔΝΤ για το στεγαστικό περιλαμβάνουν ένα...

Ελλάδα–Κύπρος: Επιτυχής συνεργασία σε διακρατικά εργαστήρια πολιτικής προστασίας

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «ACT4ALL». Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και...

«Στις 20:00 θα συμβεί»: Ο Τραμπ προειδοποιεί το Ιράν για επίθεση που «δεν έχει ξαναδεί»

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει θέσει τελεσίγραφο που λήγει σήμερα...