Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Οικιακές συσκευές από την Εθνική Τράπεζα στους σεισμόπληκτους

Συνολικά 200 επιτραπέζιες κουζίνες για τη στήριξη των σεισμόπληκτων του Δήμου Μίνωα Πεδιάδας, διέθεσε η Εθνική Τράπεζα.

Η παράδοση των 200 οικιακών συσκευών, στο Δήμo Μινώα Πεδιάδας, έγινε το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, από τον Περιφερειακό Διευθυντή Κρήτης της Εθνικής Τράπεζας Γεώργιο Περάκη, παρουσία του Δημάρχου Μανώλη Φράγκακη και του Διευθυντή του Καταστήματος Εθνικής Τράπεζας Αρκαλοχωρίου, Γιώργου Σφακιανάκη.

«Ευχαριστούμε θερμά την Εθνική Τράπεζα για την έμπρακτη στήριξη των σεισμόπληκτων του Δήμου μας. Η βοήθεια της είναι πολύτιμη για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των συμπολιτών μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης.
Η Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής Χριστίνα Θεοφιλίδη, εκπροσωπώντας την Εθνική Τράπεζα, δήλωσε:

«Η Εθνική Τράπεζα αποδεικνύει έμπρακτα εδώ και 180 χρόνια, ότι ένας μεγάλος οργανισμός μπορεί να αντιλαμβάνεται την ανθρώπινη ανάγκη και να αναλαμβάνει άμεσα πρωτοβουλίες για την κάλυψη της. Αυτό κάναμε για μια ακόμα φορά, με στόχο να ανακουφίσουμε τους κατοίκους του Αρκαλοχωρίου, που ταλαιπωρούνται μετά τις καταστροφές που προκάλεσαν οι τελευταίο σεισμοί. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Μανώλη Φραγκάκη για την συνεργασία και την αμεσότητα που επέδειξε».

Τα σχόλια είναι κλειστά.