Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Παραδόθηκε ο οικίσκος που θα στεγάσει το Περιφερειακό Ιατρείο στη Γαρίπα

Ημερομηνία:

Παρουσία του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη και του μηχανικού της εταιρίας ΤΕΡΝΑ Γιάννη Σμαραγδάκη παραδόθηκε ο οικίσκος, όπου πρόκειται να φιλοξενηθεί το Περιφερειακό Ιατρείο της Γαρίπας.

Ο οικίσκος τοποθετήθηκε δίπλα στο υπάρχον κτίριο όπου στεγαζόταν το Περιφερειακό Ιατρείο και το οποίο είχε κριθεί μη λειτουργικό για χρήση.

Ο οικίσκος είναι 24τ.μ και περιλαμβάνει, εξεταστήριο, χώρο αναμονής ασθενών και ένα WC AμεΑ, ενώ πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες υγείας των πολιτών και ιδιαίτερα των ευαίσθητα κοινωνικών ομάδων.

«Ευχαριστούμε την ΤΕΡΝΑ για την κίνηση αυτή να παραχωρήσει τον οικίσκο που θα στεγάσει τις ανάγκες του Περιφερειακού Ιατρείου, εξυπηρετώντας τους κατοίκους του χωριού και δη των ηλικιωμένων που έχουν δυσκολία να μετακινηθούν. Η υγεία των συμπολιτών μας και η εύκολη πρόσβαση σε αυτή, είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη και βασικό μας μέλημα ως Δημοτική Αρχή», δήλωσε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης.

Το Περιφερειακό Ιατρείο αναμένεται να εξοπλιστεί υλικοτεχνικά το επόμενο διάστημα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χριστούγεννα στην πόλη 2025: Όλα έτοιμα για...

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, στις 21:00, με συναυλία του Νίκου...

Τραγωδία 19χρονου Ραφαήλ: «Κατά το άνοιγμα του...

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από τον Στρατό και...

Χριστούγεννα στην πόλη 2025: Όλα έτοιμα για...

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, στις 21:00, με συναυλία του Νίκου...

Τραγωδία 19χρονου Ραφαήλ: «Κατά το άνοιγμα του...

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από τον Στρατό και...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related