Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου για την στήριξη των σεισμόπληκτων σε Τουρκία και Συρία

Ημερομηνία:

Έμπρακτη και συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας για την στήριξη των σεισμόπληκτων σε Τουρκία και Συρία, οι οποίοι βιώνουν μία πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση .
Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης που σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ, προχώρησε στην περισυλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας.
Στο Αρκαλοχώρι, το Καστελλι και το Θραψανό συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης τα οποία συσκευάστηκαν σε 100 μεγάλες χάρτινες κούτες, ώστε η βοήθεια να φτάσει οργανωμένα στους σεισμόπληκτους.
« Ως Δήμαρχος μιας περιοχής που έχει βιώσει τις συνέπειες ενός μεγάλου σεισμού, νιώθω συγκινημένος από το κύμα αλληλεγγύης των συμπολιτών μας οι οποίοι χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας ως ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης στους πληγέντες σε Τουρκία και Συρία, αποδεικνύοντας ότι η ανθρωπιά δεν έχει σύνορα. Θεωρούμε ότι αυτή η βοήθεια από όλους τους Δήμους της Κρήτης θα ανακουφίσει τους σεισμόπληκτους οι οποίοι βιώνουν πρωτόγνωρες δυσκολίες παράλληλα με την ανείπωτη οδύνη που συνεπάγεται η απώλεια τόσων ανθρώπινων ζωών», δήλωσε ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δολοφονία Δασκαλάκη: «Ελλιπής η δικογραφία» λένε οι...

Τι λένε οι συνήγοροι των τριών κατηγορουμένων και της...

Δολοφονία Δασκαλάκη: Αρνούνται κάθε εμπλοκή οι τρεις...

Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2026, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια οι...

Δολοφονία Δασκαλάκη: «Ελλιπής η δικογραφία» λένε οι...

Τι λένε οι συνήγοροι των τριών κατηγορουμένων και της...

Δολοφονία Δασκαλάκη: Αρνούνται κάθε εμπλοκή οι τρεις...

Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2026, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια οι...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related