Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου για την στήριξη των σεισμόπληκτων σε Τουρκία και Συρία

Ημερομηνία:

Έμπρακτη και συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας για την στήριξη των σεισμόπληκτων σε Τουρκία και Συρία, οι οποίοι βιώνουν μία πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση .
Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης που σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ, προχώρησε στην περισυλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας.
Στο Αρκαλοχώρι, το Καστελλι και το Θραψανό συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης τα οποία συσκευάστηκαν σε 100 μεγάλες χάρτινες κούτες, ώστε η βοήθεια να φτάσει οργανωμένα στους σεισμόπληκτους.
« Ως Δήμαρχος μιας περιοχής που έχει βιώσει τις συνέπειες ενός μεγάλου σεισμού, νιώθω συγκινημένος από το κύμα αλληλεγγύης των συμπολιτών μας οι οποίοι χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας ως ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης στους πληγέντες σε Τουρκία και Συρία, αποδεικνύοντας ότι η ανθρωπιά δεν έχει σύνορα. Θεωρούμε ότι αυτή η βοήθεια από όλους τους Δήμους της Κρήτης θα ανακουφίσει τους σεισμόπληκτους οι οποίοι βιώνουν πρωτόγνωρες δυσκολίες παράλληλα με την ανείπωτη οδύνη που συνεπάγεται η απώλεια τόσων ανθρώπινων ζωών», δήλωσε ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 20 Ιουλίου το Δημοτικό...

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 18:30 θα συνεδριάσει στο...

Ηράκλειο:Τη μνήμη των ηρώων καταδρομέων Νικόλαου Καβροχωριανού...

Σήμερα, η σκέψη μας έχει δύο ονόματα. Τον Νίκο...

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 20 Ιουλίου το Δημοτικό...

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 18:30 θα συνεδριάσει στο...

Ηράκλειο:Τη μνήμη των ηρώων καταδρομέων Νικόλαου Καβροχωριανού...

Σήμερα, η σκέψη μας έχει δύο ονόματα. Τον Νίκο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Θρίλερ στην Κυψέλη: Την Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει πότε και πώς έχασε τη ζωή της η γυναίκα που εντοπίστηκε σε βαλίτσα

Το Ανθρωποκτονιών αναζητά βιντεοληπτικό υλικό στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου...

Social media: ελευθερία, τοξικότητα, όρια και ευθύνη

Γεώργιος Μυσιρλάκης Κάθε εποχή έχει τον δικό της δημόσιο χώρο....

ΚΑΠ: Σκληρό παζάρι στις Βρυξέλλες για το μέλλον των αγροτικών ενισχύσεων

Οι «μάχες» που θα καθορίσουν τις επιδοτήσεις μετά το...