Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Υπεγράφη η σύμβαση για τη συντήρηση του Ανοιχτού Κολυμβητηρίου Αρκαλοχωρίου

Άλλη μία σύμβαση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας και του αθλητικού κόσμου για σύγχρονες, ασφαλείς και λειτουργικές αθλητικές εγκαταστάσεις υπέγραψε με τον ανάδοχο του έργου, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης.
Πρόκειται για τη συντήρηση του Ανοιχτού Κολυμβητηρίου Αρκαλοχωρίου προϋπολογισμού μελέτης 670.000,00 ευρώ.
Αντικείμενο του έργου είναι η ανακατασκευή των Η/Μ εγκαταστάσεων και δικτύων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων διαρροών, η αντικατάσταση του συστήματος θέρμανσης των πισινών, η βελτίωση της ποιότητας του νερού κολύμβησης, και η αντικατάσταση εξοπλισμού για την μείωση του λειτουργικού κόστους του κολυμβητηρίου. Στόχος της παρέμβασης είναι η απρόσκοπτη λειτουργία των εγκαταστάσεων του Δημοτικού κολυμβητηρίου Αρκαλοχωρίου, η αντιμετώπιση των φθορών και καταστροφών των δικτύων καθώς και του εξοπλισμού λόγω παλαιότητας και διάβρωσης.
«Η προσπάθεια μας να «τρέξουν» τα αναγκαία έργα συντήρησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις μας είναι συνεχής και οι ενέργειες μας συντονισμένες με στόχο οι αθλητικές μας εγκαταστάσεις να είναι προσβάσιμες στους πολίτες για να απολαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στον τομέα του ερασιτεχνικού και μαζικού αθλητισμού. Τα βελτιωτικά μέτρα και οι τεχνικές που θα εφαρμοστούν, θα συμβάλλουν στην ενεργειακή αναβάθμιση, την ορθότερη λειτουργία και μείωση του λειτουργικού κόστους του Δημοτικού Κολυμβητηρίου. Ευχαριστώ τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη για τη συμβολή του στην χρηματοδότηση του εν λόγω έργου», δήλωσε ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης.
Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2021, η συνολική προθεσμία περαίωσης του συνόλου των εργασιών είναι 18 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, δηλαδή έως την 09/11/2024.

Τα σχόλια είναι κλειστά.