Δήμος Μλεβιζίου:Έτοιμες να δεχτούν κόσμο οι παραλίες της ΜΕΑΔΗΜ στο Μαλεβίζι

Ημερομηνία:

Οι παραλίες του Μαλεβιζίου κάθε καλοκαίρι αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, Έλληνες και ξένους.
Η Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία του Δήμου Μαλεβιζίου που έχει την ευθύνη διαχείρισης των παραλιών, ολοκληρώνει την προετοιμασία ώστε οι παραλίες να είναι έτοιμες να υποδεχτούν επισκέπτες από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Εδώ και αρκετές μέρες συνεργεία της ΜΑΕΔΗΜ με τον συντονισμό του Προέδρου Γιάννη Μαρή και του Αντιπροέδρου Γιώργου Πεδιώτη, ξεκίνησαν με τον καθαρισμό στις παραλίες της Αγίας Πελαγίας, της Λυγαριάς, του Παλαιοκάστρου και του Μονοναύτη. Υπενθυμίζεται πως από την περσινή σαιζόν η ΜΑΕΔΗΜ έχει δημιουργήσει τρεις δωρεάν χώρους στάθμευσης στη Λυγαριά και δύο σε Παλαιόκαστρο και Μονοναύτη.

Σε όλες τις παραλίες ανανεώνεται ο εξοπλισμός, ενώ ειδικά στην Αγία Πελαγία ολοκληρώνεται η τοποθέτηση νέων σετ με ξύλινες ξαπλώστρες, για την μεγαλύτερη άνεση των λουόμενων.
Παράλληλα έχουν τοποθετηθεί νέα καλαίσθητα καλαθάκια για απορρίμματα, συντηρήθηκαν οι καμπίνες αποδυτηρίων, ενώ σε κάθε παραλία οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα χρήσης δωρεάν ντουζιέρας.

Σε εξέλιξη επίσης, βρίσκεται ο διαγωνισμός για τη δημιουργία κατάλληλων ελαφρών, μη μόνιμων υποδομών για την εξυπηρέτηση Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) και άλλων κατηγοριών ατόμων με κινητικά προβλήματα σε τέσσερις θέσεις ακτών κολύμβησης. Συγκεκριμένα οι υποδομές θα τοποθετηθούν στις παραλίες Αμμουδάρα (Βαγιά), Παλαιόκαστρο, Λυγαριά και Αγία Πελαγία (Λίμνη). Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 239.750 ευρώ και η χρηματοδότηση προέρχεται από το ΕΣΠΑ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ημερίδα ” Μινωικός Πολιτισμός UNESCO” στο...

Τετάρτη 19/11: Ημερίδα " Μινωικός Πολιτισμός UNESCO" στο Επιμελητήριο...

Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου για ένα κράνος –...

Συνεχίζονται τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων στο Ηράκλειο. Ένα ακόμα...

Ημερίδα ” Μινωικός Πολιτισμός UNESCO” στο...

Τετάρτη 19/11: Ημερίδα " Μινωικός Πολιτισμός UNESCO" στο Επιμελητήριο...

Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου για ένα κράνος –...

Συνεχίζονται τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων στο Ηράκλειο. Ένα ακόμα...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι Τίμιες Κάρες των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων για πρώτη φορά στη Σητεία

ΟΙ ΤΙΜΙΕΣ ΚΑΡΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΗΤΕΙΑ Κατόπιν...

Ημερίδα ” Μινωικός Πολιτισμός UNESCO” στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

Τετάρτη 19/11: Ημερίδα " Μινωικός Πολιτισμός UNESCO" στο Επιμελητήριο...

Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος στην Κρήτη

Στα χέρια των αρχών 34χρονος – εκκρεμούσε σε βάρος...