Δήμος Μλεβιζίου:Έτοιμες να δεχτούν κόσμο οι παραλίες της ΜΕΑΔΗΜ στο Μαλεβίζι

Ημερομηνία:

Οι παραλίες του Μαλεβιζίου κάθε καλοκαίρι αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, Έλληνες και ξένους.
Η Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία του Δήμου Μαλεβιζίου που έχει την ευθύνη διαχείρισης των παραλιών, ολοκληρώνει την προετοιμασία ώστε οι παραλίες να είναι έτοιμες να υποδεχτούν επισκέπτες από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Εδώ και αρκετές μέρες συνεργεία της ΜΑΕΔΗΜ με τον συντονισμό του Προέδρου Γιάννη Μαρή και του Αντιπροέδρου Γιώργου Πεδιώτη, ξεκίνησαν με τον καθαρισμό στις παραλίες της Αγίας Πελαγίας, της Λυγαριάς, του Παλαιοκάστρου και του Μονοναύτη. Υπενθυμίζεται πως από την περσινή σαιζόν η ΜΑΕΔΗΜ έχει δημιουργήσει τρεις δωρεάν χώρους στάθμευσης στη Λυγαριά και δύο σε Παλαιόκαστρο και Μονοναύτη.

Σε όλες τις παραλίες ανανεώνεται ο εξοπλισμός, ενώ ειδικά στην Αγία Πελαγία ολοκληρώνεται η τοποθέτηση νέων σετ με ξύλινες ξαπλώστρες, για την μεγαλύτερη άνεση των λουόμενων.
Παράλληλα έχουν τοποθετηθεί νέα καλαίσθητα καλαθάκια για απορρίμματα, συντηρήθηκαν οι καμπίνες αποδυτηρίων, ενώ σε κάθε παραλία οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα χρήσης δωρεάν ντουζιέρας.

Σε εξέλιξη επίσης, βρίσκεται ο διαγωνισμός για τη δημιουργία κατάλληλων ελαφρών, μη μόνιμων υποδομών για την εξυπηρέτηση Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) και άλλων κατηγοριών ατόμων με κινητικά προβλήματα σε τέσσερις θέσεις ακτών κολύμβησης. Συγκεκριμένα οι υποδομές θα τοποθετηθούν στις παραλίες Αμμουδάρα (Βαγιά), Παλαιόκαστρο, Λυγαριά και Αγία Πελαγία (Λίμνη). Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 239.750 ευρώ και η χρηματοδότηση προέρχεται από το ΕΣΠΑ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση του π. Υπουργού – Βουλευτή...

«Η οικογένεια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ έγινε πιο φτωχή! Ο Γιώργος...

Hράκλειο:Μελέτες, έργα και χρηματοδοτήσεις στο προσκήνιο του...

Σειρά μεγάλων έργων και μελετών, με χρηματοδότηση από τρέχουσες...

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση του π. Υπουργού – Βουλευτή...

«Η οικογένεια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ έγινε πιο φτωχή! Ο Γιώργος...

Hράκλειο:Μελέτες, έργα και χρηματοδοτήσεις στο προσκήνιο του...

Σειρά μεγάλων έργων και μελετών, με χρηματοδότηση από τρέχουσες...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ναυτιλία: Μισοβυθίστηκε το φορτηγό πλοίο «MN KOSTAS»

Στις 24 Ιουλίου είχε προσαράξει σε ύφαλο στη θαλάσσια...

Δήμος Αγίου Νικολάου : Ρούσσος Α. Κούνδουρος «Στον κήπο των ηρώων»

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου - η Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών...

Δόνηση μεγέθους 4.2 της κλίμακας Ρίχτερ, στη θαλάσσια περιοχή νότια των Χανίων.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε...