Δήμος Μυλοποτάμου: Εκδήλωση στο ΚΑΠΗ για την την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ημερομηνία:

Με μεγάλη επιτυχία και υψηλή συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2025, στο ΚΑΠΗ Μυλοποτάμου, η εκδήλωση των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Η εκδήλωση άνοιξε με θερμούς χαιρετισμούς από τον Δήμαρχο Μυλοποτάμου, κ. Γεώργιο Κλάδο, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, κ. Ζαχαρία Λαδιανό, τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών, κ. Γεώργιο Κριθινά, καθώς και την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Μέριμνας Τρίτης Ηλικίας, κα. Ελευθερία Βελονάκη.

Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου, κ. Γεώργιος Κλάδος, υπογράμμισε τη δυναμική παρουσία της γυναίκας του Μυλοποτάμου στη διαμόρφωση του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος του τόπου, τονίζοντας την ανάγκη για ίσες ευκαιρίες, προστασία και στήριξη.

Η εκδήλωση περιλάμβανε συγκινητικές μουσικές στιγμές από τη Χορωδία του ΚΑΠΗ, υπό τη διεύθυνση του κ. Εμμανουήλ Σαρρή, καθώς και εμπνευσμένες ομιλίες από ειδικούς και εκπροσώπους κοινωνικών υπηρεσιών. Ιδιαίτερα ξεχώρισαν οι παρεμβάσεις της συνταξιούχου Κοινωνικής Λειτουργού, κας Κατερίνας Κατσιμάνη, των εκπροσώπων του Κέντρου Κοινότητας, κας Μαρίας Καλλιγιάννη και κας Χριστιάννας Παναγιώτου, καθώς και της Ψυχολόγου του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», κας Έλσας Ηλιάδου.

Μια ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η συμβολική πρωτοβουλία των ανδρών της εκδήλωσης, οι οποίοι, μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Ζαχαρία Λαδιανό, ανέλαβαν να μαγειρέψουν και να προσφέρουν ένα γεύμα στις γυναίκες που παρευρέθηκαν. Ο Δήμαρχος τίμησε την ημέρα προσφέροντας σε κάθε γυναίκα ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο, ως ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης.

Ο Δήμος εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς όλους όσοι στήριξαν τη διοργάνωση, αποδίδοντας ιδιαίτερη τιμή στον κ. Τάκη Πολυμίλη, ο οποίος προσέφερε δωρεά στη μνήμη της συζύγου του Μαριάννας, σε μια συγκινητική χειρονομία κοινωνικής ευαισθησίας.

Η εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν στελέχη και υπάλληλοι των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, άφησε στους παρευρισκόμενους έντονα συναισθήματα χαράς και συντροφικότητας, υπογραμμίζοντας τη σημασία της κοινωνικής στήριξης και του σεβασμού προς τη γυναίκα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πάνω από μισό εκατομμύριο τουρίστες έφθασαν με...

Σταθερά ανοδικοί οι δείκτες και το 2025 στο λιμάνι...

Ο κοινοτικός τουρισμός παίρνει σάρκα και οστά...

ΤΟ «ΚΡΗΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ» ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ...

Πάνω από μισό εκατομμύριο τουρίστες έφθασαν με...

Σταθερά ανοδικοί οι δείκτες και το 2025 στο λιμάνι...

Ο κοινοτικός τουρισμός παίρνει σάρκα και οστά...

ΤΟ «ΚΡΗΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ» ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πάνω από μισό εκατομμύριο τουρίστες έφθασαν με κρουαζιέρα στο Ηράκλειο

Σταθερά ανοδικοί οι δείκτες και το 2025 στο λιμάνι...

Οι 4 μεγάλες ιατρικές ανακαλύψεις του 2025 που δίνουν νέα ελπίδα στην ανθρωπότητα

Ιατρικές ανακαλύψεις που μας έδωσαν ελπίδα το 2025. Παρότι το...

Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ: Αυτοκίνητο με 30% κρατική επιδότηση – Πώς να αποκτήσετε το δικό σας

Το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά – Γ’ Κύκλος» παρατείνεται για...

Ο κοινοτικός τουρισμός παίρνει σάρκα και οστά με «έδρα» το Πάνορμο

ΤΟ «ΚΡΗΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ» ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ...