Δήμος Μυλοποτάμου:Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μανούσος Κλάδος

«Βόμβα» στο δήμο Μυλοποτάμου – Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μανούσος Κλάδος

Την απόφαση του να παραιτηθεί του αξιώματος του δημοτικού συμβούλου και ως εκ τούτου από όλες τις θέσεις και τις αρμοδιότητες που κατείχε έκανε γνωστή σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μυλοποτάμου Μανούσος Κλάδος.

Ο κ. Κλάδος αναφέρει στην επιστολή, που κατέθεσε στον δήμαρχο Δημήτρη Κόκκινο και στους συναδέλφους του, πως προσωπικοί λόγοι τον οδήγησαν στην απόφαση του. Αναλυτικά αναφέρει:

«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Αγαπητοί συνάδελφοι,

όπως γνωρίζετε τα τελευταία 24 χρόνια υπηρετώ με αυταπάρνηση την τοπική αυτοδιοίκηση στην περιοχή μας, τόσο στον πρώην Δήμο Κουλούκωνα, όσο και στον σημερινό Δήμο Μυλοποτάμου.

Όλα αυτά τα χρόνια δεν μείωσα ποτέ την ένταση της παρουσίας μου, υπηρετώντας το συμφέρον του δήμου και των δημοτών μας, στοχεύοντας πάντα στην ενίσχυση της αναπτυξιακής προοπτικής της περιοχής μας και της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, η εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων και η ίδρυση νέων, η πολιτιστική συνέχεια και ανάπτυξη, υπήρξαν κέντρο βάρους όλων των λειτουργιών της ζωής μου τα τελευταία 24 χρόνια.

Ποτέ δεν έκανα εκπτώσεις και ποτέ δεν έβαλα το προσωπικό μου συμφέρον πάνω από το συμφέρον του δήμου και των δημοτών. Αντιθέτως, λειτουργούσα πάντα σε βάρος της προσωπικής μου ζωής, του ελεύθερου χρόνου μου, των οικογενειακών μου υποχρεώσεων, των επαγγελματικών μου απαιτήσεων και των επιστημονικών και εκπαιδευτικών μου αναζητήσεων.

Δυστυχώς, το τελευταίο χρονικό διάστημα συσσωρεύτηκαν έτι περαιτέρω επαγγελματικές, οικογενειακές και πανεπιστημιακές υποχρεώσεις, ως και ένα ζήτημα υγείας που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Ως εκ τούτου διαπίστωσα πως δεν έχω τον απαιτούμενο χρόνο για να συνεχίσω να ανταποκρίνομαι στις δημοτικές μου υποχρεώσεις, όπως γνωρίζετε και εσείς και οι δημότες μας, πως κάνω με ζέση και αυταπάρνηση τα τελευταία 24 χρόνια. Δυστυχώς βρίσκομαι στην πολύ δυσάρεστη θέση να πρέπει να μειώσω στο ελάχιστο την ενασχόληση μου με το Δήμο Μυλοποτάμου, γεγονός, που θεωρώ πως θα ήταν ανέντιμο απέναντι στον δήμο και στους δημότες μας.

Ως εκ τούτου, σας ενημερώνω, ότι εξ αιτίας σοβαρών προσωπικών λόγων αδυνατώ στο εξής να εκτελέσω τα καθήκοντα μου και παραιτούμαι του αξιώματος του Δημοτικού Συμβούλου Μυλοποτάμου και ως εκ τούτου από τις θέσεις του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μυλοποτάμου, του Προέδρου του Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού – Τουρισμού και Νέας Γενιάς Δήμου Μυλοποτάμου «Ο Αυλοπόταμος», των Δ.Σ. των δύο Σχολικών επιτροπών εκπαίδευσης και του Προέδρου του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. Αντιστοίχως σε κάθε άλλη θέση επιτροπής ή εκπροσώπησης του Δήμου Μυλοποτάμου.

Σας ευχαριστώ όλους θερμά για την μέχρι σήμερα συνεργασία μας και σας εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας.

Με εκτίμηση

Μανούσος Κλάδος».https://goodnet.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.