Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου:RAPΙD TEST στους αλλοδαπούς εργατες

Ημερομηνία:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται οι αλλοδαποί εργάτες γης να συμμετέχουν στους ΔΩΡΕΑΝ ελέγχους γενικού πληθυσμού, ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (RAPID TEST) που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021, από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στο Τζερμιάδων Λασιθίου.

Οι δειγματοληψίες, που θα πραγματοποιούνται ρινοφαρυγγικά, θα διεξάγονται από ώρα 10:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ., στην αίθουσα ”Αντώνιος Βορεάδης” του Δημαρχείου (Τζερμιάδων).

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους αλλά και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου, ώστε να τους σταλεί το αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζεται ιδιαίτερα ότι, όσοι αλλοδαποί εργάτες γης δεν διαθέτουν ΑΜΚΑ, μπορούν να αποκτήσουν προσωρινό ΑΜΚΑ (και για εμβολιασμό) αφού πρώτα επισκεφθούν το ΚΕΠ που βρίσκεται στον ίδιο χώρο (γραφείο ΚΕΠ-Δημαρχείο) και παρακαλούνται οι παραγωγοί που απασχολούν αλλοδαπούς εργάτες γης καθώς και οι ιδιοκτήτες οικιών όπου φιλοξενούνται, να τους ενημερώσουν σχετικά.

Ειδικά ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με τα μέτρα προστασίας έχουν ήδη διανεμηθεί, ενώ τονίζεται ότι η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ όλων είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή.

Η δράση συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου, την Περιφέρεια Κρήτης, τον ΕΟΔΥ, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, με τη συμβολή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας
Άγγελος Μανουσάκης

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τραγωδία στον Άγιο Νικόλαο: Γυναίκα έπεσε από...

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν κατάφερε να...

Συμμετοχή των ΚΕΠ του Δήμου Αγίου Νικολάου...

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου ενημερώνει τους πολίτες ότι, σύμφωνα...

Τραγωδία στον Άγιο Νικόλαο: Γυναίκα έπεσε από...

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν κατάφερε να...

Συμμετοχή των ΚΕΠ του Δήμου Αγίου Νικολάου...

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου ενημερώνει τους πολίτες ότι, σύμφωνα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σεμινάριο «ΕΦΕΤ: Πρόγραμμα Υγιεινής και Ασφάλειας τροφίμων» από το Εμπορικό Επιμελητήριο.

Έναρξη 30/07/2026 Ειδικό σεμινάριο υποχρεωτικής κατάρτισης για εργαζόμενους σε επιχειρήσεις...

Στο 7ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Μικρασιατικών Συλλόγων στη Νέα Ιωνία ο Δήμος Ηρακλείου

Παραδόθηκε η σημαία και η εικόνα του Πανελλήνιου Ανταμώματος...