Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου:RAPΙD TEST στους αλλοδαπούς εργατες

Ημερομηνία:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται οι αλλοδαποί εργάτες γης να συμμετέχουν στους ΔΩΡΕΑΝ ελέγχους γενικού πληθυσμού, ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (RAPID TEST) που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021, από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στο Τζερμιάδων Λασιθίου.

Οι δειγματοληψίες, που θα πραγματοποιούνται ρινοφαρυγγικά, θα διεξάγονται από ώρα 10:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ., στην αίθουσα ”Αντώνιος Βορεάδης” του Δημαρχείου (Τζερμιάδων).

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους αλλά και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου, ώστε να τους σταλεί το αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζεται ιδιαίτερα ότι, όσοι αλλοδαποί εργάτες γης δεν διαθέτουν ΑΜΚΑ, μπορούν να αποκτήσουν προσωρινό ΑΜΚΑ (και για εμβολιασμό) αφού πρώτα επισκεφθούν το ΚΕΠ που βρίσκεται στον ίδιο χώρο (γραφείο ΚΕΠ-Δημαρχείο) και παρακαλούνται οι παραγωγοί που απασχολούν αλλοδαπούς εργάτες γης καθώς και οι ιδιοκτήτες οικιών όπου φιλοξενούνται, να τους ενημερώσουν σχετικά.

Ειδικά ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με τα μέτρα προστασίας έχουν ήδη διανεμηθεί, ενώ τονίζεται ότι η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ όλων είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή.

Η δράση συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου, την Περιφέρεια Κρήτης, τον ΕΟΔΥ, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, με τη συμβολή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας
Άγγελος Μανουσάκης

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Παρουσιάστηκε η μελέτη Στρατηγικού Σχεδιασμού για το...

Με τη συμμετοχή θεσμικών εκπροσώπων, παραγωγικών φορέων και πολιτών...

Ημερίδα στον Άγιο Νικόλαο : Προκλήσεις...

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Προκλήσεις Ασφάλειας της Ψηφιακής Πραγματικότητας...

Παρουσιάστηκε η μελέτη Στρατηγικού Σχεδιασμού για το...

Με τη συμμετοχή θεσμικών εκπροσώπων, παραγωγικών φορέων και πολιτών...

Ημερίδα στον Άγιο Νικόλαο : Προκλήσεις...

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Προκλήσεις Ασφάλειας της Ψηφιακής Πραγματικότητας...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σοκ στη Μάνη: 53χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον αδερφό του μετά από διαπληκτισμό

Ο δράστης εμφανίστηκε μόνος του στο ΑΤ Αερόπολης και...

Εξοικονομώ 2025: Εξασφαλίστηκαν 425,8 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για την ολοκλήρωση του προγράμματος

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών...

Παιδική παχυσαρκία: Οι επιπλοκές που εμφανίζονται από τα σχολικά χρόνια

Οι επιπτώσεις της παχυσαρκίας στην υγεία μπορεί να αρχίσουν...