Δήμος Πλατανιά:Δημιουργία Λιμενικού Σταθμού στο Λιμάνι Κολυμβαρίου

Ημερομηνία:

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, επανήλθε με έγγραφο του στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο κ Γεώργιο Αλεξανδράκη, με κοινοποίηση στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστο Στυλιανίδη, στους Βουλευτές του Νομού στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων και στο Λιμενικό Ταμείο Χανίων, ζητώντας και πάλι τη δημιουργία Λιμενικού Σταθμού στο Λιμάνι Κολυμβαρίου, καθώς το έργο έχει πλέον περαιωθεί.

Πιο συγκεκριμένα στην επιστολή του μεταξύ άλλων ανάφερε τα παρακάτω “ … σε συνέχεια και προηγούμενων επικοινωνιών μας, σας γνωρίζουμε ότι το σπουδαίο αναπτυξιακό έργο της επέκταση των Λιμενικών Υποδομών, καθώς και της αναβάθμισης της χερσαίας Λιμενικής Ζώνης στο Λιμένα Κολυμβαρίου, έχει ολοκληρωθεί.
Με δεδομένο ότι ήδη το Λιμάνι χρησιμοποιείται από μεγάλο αριθμό επαγγελματιών και ερασιτεχνών ψαράδων, καθώς και λοιπών σκαφών, είναι απαραίτητο να συντομευθούν οι διαδικασίες. Θεωρούμε απαραίτητο όπως γίνουν όλες οι ενέργειες που απαιτούνται, για τη δημιουργία της Λιμενικής Υπηρεσίας, καθώς είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του Λιμανιού αλλά και για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων στον παραπάνω Λιμένα…”

Τελειώνοντας ο κ. Μαλανδράκης προτείνει για την στέγαση των γραφείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, το Δημοτικό κατάστημα Κολυμβαρίου έως ότου ετοιμαστεί η ανάλογη Υποδομή στο Λιμάνι Κολυμβαρίου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Ας Μοιραστούμε το Βάρος»: Δράσεις ενημέρωσης για...

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Στήριξης...

Χανιά:Ποδόσφαιρο για καλό σκοπό από τον Ποσειδώνα...

Το σωματείο Ποσειδώνας Ladies σε συνεργασία με το Δήμο...

«Ας Μοιραστούμε το Βάρος»: Δράσεις ενημέρωσης για...

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Στήριξης...

Χανιά:Ποδόσφαιρο για καλό σκοπό από τον Ποσειδώνα...

Το σωματείο Ποσειδώνας Ladies σε συνεργασία με το Δήμο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Αμαρίου:Έναρξη τηλεφωνικής καταγραφής ζημιών από τα πρόσφατα πλημμυρικά φαινόμενα

Ο Δήμος Αμαρίου ενημερώνει τους πολίτες που επλήγησαν από...

Σύσκεψη στο Επιμελητήριο Ηρακλείου για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης των επιχειρήσεων

Συνάντηση εργασίας για τα σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης των...

ΠΕ Ρεθύμνης:Καταγραφή ζημιών στις πληγείσες επιχειρήσεις από την θεομηνία της 1ης έως 4ης Οκτωβρίου 2026

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ Π.Ε. Ρεθύμνης Για την καταγραφή ζημιών...

Νεο Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness από Κοτσιμπό – Δέρβα

Ο Γιώργος Κοτσιμπός και ο Απόστολος Δέρβας επανέκτησαν επίσημα...