Δήμος Πλατανιά:Δημιουργία Λιμενικού Σταθμού στο Λιμάνι Κολυμβαρίου

Ημερομηνία:

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, επανήλθε με έγγραφο του στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο κ Γεώργιο Αλεξανδράκη, με κοινοποίηση στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστο Στυλιανίδη, στους Βουλευτές του Νομού στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων και στο Λιμενικό Ταμείο Χανίων, ζητώντας και πάλι τη δημιουργία Λιμενικού Σταθμού στο Λιμάνι Κολυμβαρίου, καθώς το έργο έχει πλέον περαιωθεί.

Πιο συγκεκριμένα στην επιστολή του μεταξύ άλλων ανάφερε τα παρακάτω “ … σε συνέχεια και προηγούμενων επικοινωνιών μας, σας γνωρίζουμε ότι το σπουδαίο αναπτυξιακό έργο της επέκταση των Λιμενικών Υποδομών, καθώς και της αναβάθμισης της χερσαίας Λιμενικής Ζώνης στο Λιμένα Κολυμβαρίου, έχει ολοκληρωθεί.
Με δεδομένο ότι ήδη το Λιμάνι χρησιμοποιείται από μεγάλο αριθμό επαγγελματιών και ερασιτεχνών ψαράδων, καθώς και λοιπών σκαφών, είναι απαραίτητο να συντομευθούν οι διαδικασίες. Θεωρούμε απαραίτητο όπως γίνουν όλες οι ενέργειες που απαιτούνται, για τη δημιουργία της Λιμενικής Υπηρεσίας, καθώς είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του Λιμανιού αλλά και για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων στον παραπάνω Λιμένα…”

Τελειώνοντας ο κ. Μαλανδράκης προτείνει για την στέγαση των γραφείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, το Δημοτικό κατάστημα Κολυμβαρίου έως ότου ετοιμαστεί η ανάλογη Υποδομή στο Λιμάνι Κολυμβαρίου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις κλοπών στα Χανιά

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος -2- ημεδαπών Εξιχνιάστηκαν στα Χανιά από...

Γαύδος: Κινδυνεύει να μείνει χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση...

Μόνο τρία ακτοπλοϊκά δρομολόγια έχουν πραγματοποιηθεί το 2026 –...

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις κλοπών στα Χανιά

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος -2- ημεδαπών Εξιχνιάστηκαν στα Χανιά από...

Γαύδος: Κινδυνεύει να μείνει χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση...

Μόνο τρία ακτοπλοϊκά δρομολόγια έχουν πραγματοποιηθεί το 2026 –...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-header-ad
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αρκάς για το Ολοκαύτωμα: Μνήμη χωρίς λόγια

Με ένα λιτό αλλά βαθιά φορτισμένο σκίτσο, ο Αρκάς...

Ολοκαύτωμα: 81 χρόνια από την απελευθέρωση του Άουσβιτς – Μαρτυρίες

Η27η Ιανουαρίου 1945 ήταν η ημέρα απελευθέρωσης του στρατοπέδου...

Βιολάντα: 24ωρη απεργία μετά την τραγωδία – Τριήμερο πένθος στα Τρίκαλα

Δεν έχει ταυτοποιηθεί η πέμπτη γυναίκα - Οι επιζώντες...