Δήμος Πλατανιά:Δημιουργία Λιμενικού Σταθμού στο Λιμάνι Κολυμβαρίου

Ημερομηνία:

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, επανήλθε με έγγραφο του στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο κ Γεώργιο Αλεξανδράκη, με κοινοποίηση στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστο Στυλιανίδη, στους Βουλευτές του Νομού στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων και στο Λιμενικό Ταμείο Χανίων, ζητώντας και πάλι τη δημιουργία Λιμενικού Σταθμού στο Λιμάνι Κολυμβαρίου, καθώς το έργο έχει πλέον περαιωθεί.

Πιο συγκεκριμένα στην επιστολή του μεταξύ άλλων ανάφερε τα παρακάτω “ … σε συνέχεια και προηγούμενων επικοινωνιών μας, σας γνωρίζουμε ότι το σπουδαίο αναπτυξιακό έργο της επέκταση των Λιμενικών Υποδομών, καθώς και της αναβάθμισης της χερσαίας Λιμενικής Ζώνης στο Λιμένα Κολυμβαρίου, έχει ολοκληρωθεί.
Με δεδομένο ότι ήδη το Λιμάνι χρησιμοποιείται από μεγάλο αριθμό επαγγελματιών και ερασιτεχνών ψαράδων, καθώς και λοιπών σκαφών, είναι απαραίτητο να συντομευθούν οι διαδικασίες. Θεωρούμε απαραίτητο όπως γίνουν όλες οι ενέργειες που απαιτούνται, για τη δημιουργία της Λιμενικής Υπηρεσίας, καθώς είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του Λιμανιού αλλά και για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων στον παραπάνω Λιμένα…”

Τελειώνοντας ο κ. Μαλανδράκης προτείνει για την στέγαση των γραφείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, το Δημοτικό κατάστημα Κολυμβαρίου έως ότου ετοιμαστεί η ανάλογη Υποδομή στο Λιμάνι Κολυμβαρίου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηρωίνη βρέθηκε στα μαγειρεία των φυλακών στα...

Tα ναρκωτικά είχαν τοποθετηθεί από κρατούμενο, με σκοπό να...

Χανιά:Επισκέψεις σε κοινωνικές δομές με γιορτινές ευχές...

Σειρά επισκέψεων σε κοινωνικές δομές των Χανίων όπως και...

Ηρωίνη βρέθηκε στα μαγειρεία των φυλακών στα...

Tα ναρκωτικά είχαν τοποθετηθεί από κρατούμενο, με σκοπό να...

Χανιά:Επισκέψεις σε κοινωνικές δομές με γιορτινές ευχές...

Σειρά επισκέψεων σε κοινωνικές δομές των Χανίων όπως και...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μεταναστευτικό: 260% αύξηση των ροών στο διάδρομο Λιβύης – Κρήτης

Η Κεντρική Μεσόγειος παρέμεινε ο πιο πολυσύχναστος μεταναστευτικός διάδρομος...

Δεύτερη ημέρα Χριστουγέννων: Ποια σούπερ μάρκετ είναι ανοιχτά σήμερα

Oι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστές και...

Εορτολόγιο 26 Δεκεμβρίου: Μεγάλη η σημερινή μέρα για την Ορθοδοξία – Ποιοι γιορτάζουν

Σήμερα, Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...