Δήμος Πλατανιά:Εκδήλωση υποδοχής νέου έτους και βράβευσης πρωτοετών φοιτητών

Εκδήλωση υποδοχής νέου έτους και βράβευσης πρωτοετών φοιτητών από τον Δήμο Πλατανιά »
Πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024, στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, στο Κολυμπάρι, η καθιερωμένη εκδήλωση υποδοχής του νέου έτους και βράβευσης των πρωτοετών φοιτητών του Δήμου Πλατανιά.
Μεγάλος χορηγός και φέτος ήταν η ANEK LINES η οποία προσέφερε σε όλους τους επιτυχόντες ένα δωρεάν εισιτήριο μετ’ επιστροφής, σε τετράκλινη καμπίνα, στη γραμμή ΣΟΥΔΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ . Ειδική βράβευση έγινε στους τέσσερις πρώτους σε μόρια φοιτητές των τεσσάρων Λυκείων του Δήμου Πλατανιά, οι οποίοι παρέλαβαν από ένα δωρεάν εισιτήριο μετ’ επιστροφής σε δίκλινη καμπίνα.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της Αγιοβασιλόπιτας της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου και Πρόεδρο της Ακαδημίας κ.κ. Αμφιλόχιο και συνεχίστηκε με παραδοσιακά κάλαντα από την παραδοσιακή χορωδία του Ωδείου της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου και Σελίνου, υπό τη διεύθυνση του χοράρχη κ. Γιώργου Χαχλάκη. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, ο οποίος, αφού συνεχάρη τους φοιτητές και τις φοιτήτριες για την επιτυχία τους, τόνισε: “ Εύχομαι στους επιτυχόντες καλές επιλογές στο ξεκίνημα της νέας τους ζωής ενώ στα παιδιά που δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους, να αξιοποιούν την κάθε ευκαιρία που τους δίνεται , καθώς και κάθε επιτυχία σε τυχόν επόμενη προσπάθεια τους. Στον Δήμο Πλατανιά είμαστε μια μεγάλη εκπαιδευτική οικογένεια, με τους καθηγητές, τους Συλλόγους Γονέων, τα 15μελή, που συνεχώς προσπαθούμε να καλύπτουμε και τις ανάγκες της εκπαιδευτικής διαδικασίας και των κτιριακών υποδομών. Ευχαριστούμε την Ορθόδοξη Ακαδημία για την παραχώρηση του χώρου για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης και την ANEK LINES που τα τελευταία χρόνια στηρίζει την εκδήλωση με τη χορηγία της …”
Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κισσάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιος, ο Γενικός Διευθυντής της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης κ. Κωνσταντίνος Ζορμπάς, ο εκπρόσωπος της ANEK LINES κ. Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κα Σοφία Μαλανδράκη-Κρασουδάκη, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος και Διευθυντής του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά κ. Γιάννης Δαράκης και ο Δ/ντης του Γενικού Λυκείου Αλικιανού κ. Σταυγιανουδάκης.
Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι επικεφαλής της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Δ/ντές κι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων του Δήμου, γονείς και φίλοι των νέων φοιτητών. Την εκδήλωση συντόνισε για άλλη μια χρονιά, η κα Κατερίνα Καραπατάκη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.