Δήμος Πλατανιά:Ολοκληρώθηκε η δράση “Δια Ζώσης Νομικής Πληροφόρησης”,

Ημερομηνία:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 4 Απριλίου στο Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι, η δράση “Δια Ζώσης Νομικής Πληροφόρησης”, όπου Νομικοί συνεργάτες του ΙΝΕ ΓΣΕΕ απάντησαν εξατομικευμένα σε ερωτήματα που έθεσαν οι ενδιαφερόμενοι πολίτες σχετικά με το κοινωνικό – ασφαλιστικό σύστημα όλων των Ταμείων και τα εργασιακά δικαιώματα.

Δωρεάν υπηρεσίες Νομικής υποστήριξης έλαβαν εβδομήντα (70) άτομα, κυρίως για θέματα συνταξιοδοτικού περιεχομένου, αλλά και για εργασιακά ζητήματα. Θα ακολουθήσει με αλληλογραφία εξειδικευμένη ενημέρωση στους ενδιαφερόμενους στα θέματα που ετέθησαν.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, ανέφερε “… ο Δήμος Πλατανιά, διοργάνωσε την παραπάνω δράση σε μια χρονική στιγμή που οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης, καθώς και οι συνεχείς νομοθετικές εξελίξεις στα εργασιακά και στο ασφαλιστικό, έχουν δημιουργήσει μεγάλες ανάγκες για έγκυρη νομική πληροφόρηση στους εργαζομένους …”

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα Μαραγκουδάκη- Πλοκαμάκη Χρυσάνθη, είπε τα παρακάτω “…… η δράση αυτή είχε σκοπό να βοηθήσει και να διευκολύνει δωρεάν, τους δημότες μας σε θέματα ασφαλιστικά, εργασιακά και συνταξιοδοτικά …”.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Κρατούμενοι έβαλαν φωτιά στις φυλακές Αγυιάς...

Τέσσερις κρατούμενοι που ήθελαν να αλλάξουν πτέρυγα έβαλαν φωτιά...

Χανιά: Ο Μανώλης Μητσιάς στο ιστορικό Καφέ...

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά αφιερωμένη στο αυθεντικό ελληνικό τραγούδι...

Κρήτη: Κρατούμενοι έβαλαν φωτιά στις φυλακές Αγυιάς...

Τέσσερις κρατούμενοι που ήθελαν να αλλάξουν πτέρυγα έβαλαν φωτιά...

Χανιά: Ο Μανώλης Μητσιάς στο ιστορικό Καφέ...

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά αφιερωμένη στο αυθεντικό ελληνικό τραγούδι...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΝΑΙ, ΡΕ ΟΦΗ! Το Κύπελλο στην Κρήτη μετά από 39 χρόνια!

ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΟΦΗ! Ο Όμιλος επικράτησε 3-2 του...

Έτσι θα γίνει το Πανάνειο που θα αναβαθμίσει όλη την περιοχή

Έχουν δοθεί όλες οι απαραίτητες εγκρίσεις από το Υπουργείο...

Η «σπάνια» Αίτνα πονοκεφαλιάζει τους γεωλόγους

Το πιο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης δεν μπορεί να...