Δήμος Πλατανιά:Ολοκληρώθηκε η δράση “Δια Ζώσης Νομικής Πληροφόρησης”,

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 4 Απριλίου στο Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι, η δράση “Δια Ζώσης Νομικής Πληροφόρησης”, όπου Νομικοί συνεργάτες του ΙΝΕ ΓΣΕΕ απάντησαν εξατομικευμένα σε ερωτήματα που έθεσαν οι ενδιαφερόμενοι πολίτες σχετικά με το κοινωνικό – ασφαλιστικό σύστημα όλων των Ταμείων και τα εργασιακά δικαιώματα.

Δωρεάν υπηρεσίες Νομικής υποστήριξης έλαβαν εβδομήντα (70) άτομα, κυρίως για θέματα συνταξιοδοτικού περιεχομένου, αλλά και για εργασιακά ζητήματα. Θα ακολουθήσει με αλληλογραφία εξειδικευμένη ενημέρωση στους ενδιαφερόμενους στα θέματα που ετέθησαν.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, ανέφερε “… ο Δήμος Πλατανιά, διοργάνωσε την παραπάνω δράση σε μια χρονική στιγμή που οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης, καθώς και οι συνεχείς νομοθετικές εξελίξεις στα εργασιακά και στο ασφαλιστικό, έχουν δημιουργήσει μεγάλες ανάγκες για έγκυρη νομική πληροφόρηση στους εργαζομένους …”

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα Μαραγκουδάκη- Πλοκαμάκη Χρυσάνθη, είπε τα παρακάτω “…… η δράση αυτή είχε σκοπό να βοηθήσει και να διευκολύνει δωρεάν, τους δημότες μας σε θέματα ασφαλιστικά, εργασιακά και συνταξιοδοτικά …”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.