Δήμος Πλατανιά:Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Ημερομηνία:

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, από τον Δήμο Πλατανιά».

Ο Δήμος Πλατανιά με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας, από την πρώτη στιγμή θέλησαν να συνδράμουν στη προσπάθεια υποστήριξης των πληγέντων στη Θεσσαλία και για το λόγο αυτό δρομολόγησαν τη συλλογή απαραίτητων ειδών πρώτης ανάγκης (είδη ρουχισμού, προσωπικής υγιεινής, κ.λπ.) με σκοπό την ικανοποίηση ορισμένων αναγκών των συνανθρώπων μας.
Η κοινωνία του Πλατανιά καθώς και πλήθος πολλών επιχειρήσεων και Συλλόγων ανταποκρίθηκαν θετικά σε αυτό το εγχείρημα και μέσω της προσφοράς και της αλληλεγγύης βοήθησαν στη προσπάθεια αυτή και έδειξαν για μία ακόμη φορά την ευαισθησία τους και το σεβασμό τους στις ανθρώπινες αξίες.
Σημαντική υπήρξε επίσης η συμβολή της εταιρείας ΣΚΟΡΔΥΛΗΣ ΙΜΕ Ε.Π.Ε. όπου διέθεσε δωρεάν ένα φορτηγό για την μεταφορά των ειδών που συγκεντρώθηκαν, καθώς και των εταιρειών ANEK LINES & BLUE STAR FERRIES όπου παρείχαν τη δωρεάν μεταφορά του φορτηγού με την ανθρωπιστική βοήθεια στη Θεσσαλία.
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα Μαραγκουδάκη Χρυσάνθη μεταξύ άλλων ανέφερε ότι,… «ήταν συγκινητική η ανταπόκριση των δεκάδων συμπολιτών μας, των επιχειρήσεων αλλά και των Συλλόγων αυτού του τόπου, όπου από τη πρώτη στιγμή θέλησαν να συνδράμουν με τον τρόπο τους και να απαλύνουν όσο είναι δυνατόν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πληγέντες της Θεσσαλίας, οι οποίοι υπέστησαν τεράστιες καταστροφές στα σπίτια τους και τις περιουσίες τους. Κλείνοντας επεσήμανε ότι η σκέψη όλων μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων αυτής της τεράστιας καταστροφής…».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: «Λουκέτο» στη Σαμαριά την Πέμπτη –...

Δεν θα ανοίξει για τους επισκέπτες την Πέμπτη 24...

Πάνω από 150 άτομα στην έναρξη της...

Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε σήμερα, Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου...

Κρήτη: «Λουκέτο» στη Σαμαριά την Πέμπτη –...

Δεν θα ανοίξει για τους επισκέπτες την Πέμπτη 24...

Πάνω από 150 άτομα στην έναρξη της...

Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε σήμερα, Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Telegraph: Πάγωσαν οι συνομιλίες Ελλάδας – Βρετανικού Μουσείου για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Σε νέα φάση αβεβαιότητας εισέρχεται η υπόθεση των Γλυπτών...

Τεχνητή Νοημοσύνη: Ο εφιάλτης που έρχεται – Μπορεί να σχεδιάσει τον επόμενο φονικό ιό;

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει ήδη μάθει να γράφει κείμενα,...