Δήμος Πλατανιά:Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Ημερομηνία:

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, από τον Δήμο Πλατανιά».

Ο Δήμος Πλατανιά με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας, από την πρώτη στιγμή θέλησαν να συνδράμουν στη προσπάθεια υποστήριξης των πληγέντων στη Θεσσαλία και για το λόγο αυτό δρομολόγησαν τη συλλογή απαραίτητων ειδών πρώτης ανάγκης (είδη ρουχισμού, προσωπικής υγιεινής, κ.λπ.) με σκοπό την ικανοποίηση ορισμένων αναγκών των συνανθρώπων μας.
Η κοινωνία του Πλατανιά καθώς και πλήθος πολλών επιχειρήσεων και Συλλόγων ανταποκρίθηκαν θετικά σε αυτό το εγχείρημα και μέσω της προσφοράς και της αλληλεγγύης βοήθησαν στη προσπάθεια αυτή και έδειξαν για μία ακόμη φορά την ευαισθησία τους και το σεβασμό τους στις ανθρώπινες αξίες.
Σημαντική υπήρξε επίσης η συμβολή της εταιρείας ΣΚΟΡΔΥΛΗΣ ΙΜΕ Ε.Π.Ε. όπου διέθεσε δωρεάν ένα φορτηγό για την μεταφορά των ειδών που συγκεντρώθηκαν, καθώς και των εταιρειών ANEK LINES & BLUE STAR FERRIES όπου παρείχαν τη δωρεάν μεταφορά του φορτηγού με την ανθρωπιστική βοήθεια στη Θεσσαλία.
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα Μαραγκουδάκη Χρυσάνθη μεταξύ άλλων ανέφερε ότι,… «ήταν συγκινητική η ανταπόκριση των δεκάδων συμπολιτών μας, των επιχειρήσεων αλλά και των Συλλόγων αυτού του τόπου, όπου από τη πρώτη στιγμή θέλησαν να συνδράμουν με τον τρόπο τους και να απαλύνουν όσο είναι δυνατόν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πληγέντες της Θεσσαλίας, οι οποίοι υπέστησαν τεράστιες καταστροφές στα σπίτια τους και τις περιουσίες τους. Κλείνοντας επεσήμανε ότι η σκέψη όλων μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων αυτής της τεράστιας καταστροφής…».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Σύλληψη γυναίκας με -6.426- γραμμάρια ξηρού ανθού...

Συνελήφθη ημεδαπή κατηγορούμενη για κατοχή και διάθεση προϊόντων κάνναβης...

«Safe in Town»: Οι φορείς των Χανίων...

Με τη συμμετοχή όλων των φορέων, που εμπλέκονται στη...

Χανιά:Σύλληψη γυναίκας με -6.426- γραμμάρια ξηρού ανθού...

Συνελήφθη ημεδαπή κατηγορούμενη για κατοχή και διάθεση προϊόντων κάνναβης...

«Safe in Town»: Οι φορείς των Χανίων...

Με τη συμμετοχή όλων των φορέων, που εμπλέκονται στη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Οι αγρότες ζητούν 5 ευρώ το λάδι και προειδοποιούν για νέα μπλόκα τον χειμώνα!

Κατώτατη εγγυημένη τιμή για το ελαιόλαδο που στην Κρήτη...

Γιατί η ΑΙ θέλει να μιμηθεί τον Αϊνστάιν

Η παγκόσμια βιομηχανία της ΑΙ εκτιμάται σήμερα στα 430-620...

Παιδική παχυσαρκία: Οι επιπλοκές αρχίζουν νωρίς – Η έγκαιρη φροντίδα προστατεύει την υγεία των παιδιών

Η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής τονίζει τη σημασία της...