Δήμος Πλατανιά : Συνάντηση εργασίας για την εκπαίδευση

Ημερομηνία:

Θέμα:“Πραγματοποίηση συνάντησης εργασίας της Προέδρου της Επιτροπής Α/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Πλατανιά, κας Μαραγκουδάκη Χρυσούλα, του Εντεταλμένου Συμβούλου Παιδείας κου Δαράκη Ιωάννη, με την Δ/ντρια της Α/θμιας Εκπ/σης Χανίων κας Πόπη Ψαρουδάκη, παρουσία Δ/ντων των Δημοτικών Σχολικών Μονάδων των ΔΕ Πλατανιά, Κολυμβαρίου και Βουκολιών. ”

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Προέδρου της Α/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Πλατανιά κας Μαραγκουδάκη-Πλοκαμάκη Χρυσάνθης, του Εντεταλμένου Συμβούλου Παιδείας κ Δαράκη Ιωάννη, με την Δ/ντρια της Α/θμιας Εκπ/σης κα Πόπη Ψαρουδάκη-Κασσωτάκη, την συντονίστρια της 2ης Ενότητας εκπαιδευτικού έργου κας Ανδρεάδου Χαράς, με τους Δ/ντες των Δημοτικών Σχολικών μονάδων των ΔΕ Πλατανιά, Κολυμβαρίου και Βουκολιών.

Συζητήθηκαν θέματα άμεσης προτεραιότητας όπως προληπτικές ενέργειες για τη μη διάδοση του Κορωνοϊου, θέματα θέρμανσης, καθαριότητας, λειτουργικού εξοπλισμού, για τα οποία ο Δήμος Πλατανιά επιδεικνύει ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως αναγνώρισε και η Προϊσταμένη της Α/θμιας Εκπαίδευσης.

Στο τέλος της επίσκεψης, η Προϊσταμένης της Α/θμιας Εκπαίδευσης, επισήμανε την πολύ καλή συνεργασία που έχει με την Πρόεδρο της Α/θμιας Επιτροπής Παιδείας κα Μαραγκουδάκη Χρυσάνθη καθώς και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Παιδείας κο Δαράκη Ιωάννη, στα θέματα στήριξης και λειτουργίας των εκπαιδευτικών μονάδων του Δήμου.

Η κα Μαραγκουδάκη τέλος, ανέφερε ότι”……. ο Δήμος Πλατανιά θα στηρίξει το πιλοτικό πρόγραμμα Ρομποτικής που θα πραγματοποιηθεί στα Δημοτικά Σχολεία του Πλατανιά και του Ταυρωνίτη…”

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Υπόμνημα του Δημάρχου Χανίων στον Υπουργό Υγείας:...

Υπόμνημα για τη στελέχωση και τη λειτουργία του Γενικού...

Χανιά:Με υπερηφάνεια και συγκίνηση ο εορτασμός της...

Με εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε στην Παλαιόχωρα, έδρα...

Υπόμνημα του Δημάρχου Χανίων στον Υπουργό Υγείας:...

Υπόμνημα για τη στελέχωση και τη λειτουργία του Γενικού...

Χανιά:Με υπερηφάνεια και συγκίνηση ο εορτασμός της...

Με εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε στην Παλαιόχωρα, έδρα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: «Έσπασε» το φράγμα των 5 εκατ. διεθνών αφίξεων – Άνοδος 6,2% στον τουρισμό

Σημαντική αύξηση των διεθνών αεροπορικών αφίξεων καταγράφει η Κρήτη...

Τηλεργασία από τα βουνά: Eπιδότηση 90% του μισθού για έναν χρόνο

Επιδότηση 90% του μισθού και των εισφορών για ένα...

Τέλη κυκλοφορίας 2027: Έως 31 Δεκεμβρίου η πληρωμή – Τι ισχύει για τις καθυστερήσεις

Μεγάλη προσοχή με τις καθυστερήσεις γιατί κοστίζουν και μάλιστα...