Δήμος Πλατανιά : Συνάντηση εργασίας για την εκπαίδευση

Θέμα:“Πραγματοποίηση συνάντησης εργασίας της Προέδρου της Επιτροπής Α/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Πλατανιά, κας Μαραγκουδάκη Χρυσούλα, του Εντεταλμένου Συμβούλου Παιδείας κου Δαράκη Ιωάννη, με την Δ/ντρια της Α/θμιας Εκπ/σης Χανίων κας Πόπη Ψαρουδάκη, παρουσία Δ/ντων των Δημοτικών Σχολικών Μονάδων των ΔΕ Πλατανιά, Κολυμβαρίου και Βουκολιών. ”

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Προέδρου της Α/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Πλατανιά κας Μαραγκουδάκη-Πλοκαμάκη Χρυσάνθης, του Εντεταλμένου Συμβούλου Παιδείας κ Δαράκη Ιωάννη, με την Δ/ντρια της Α/θμιας Εκπ/σης κα Πόπη Ψαρουδάκη-Κασσωτάκη, την συντονίστρια της 2ης Ενότητας εκπαιδευτικού έργου κας Ανδρεάδου Χαράς, με τους Δ/ντες των Δημοτικών Σχολικών μονάδων των ΔΕ Πλατανιά, Κολυμβαρίου και Βουκολιών.

Συζητήθηκαν θέματα άμεσης προτεραιότητας όπως προληπτικές ενέργειες για τη μη διάδοση του Κορωνοϊου, θέματα θέρμανσης, καθαριότητας, λειτουργικού εξοπλισμού, για τα οποία ο Δήμος Πλατανιά επιδεικνύει ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως αναγνώρισε και η Προϊσταμένη της Α/θμιας Εκπαίδευσης.

Στο τέλος της επίσκεψης, η Προϊσταμένης της Α/θμιας Εκπαίδευσης, επισήμανε την πολύ καλή συνεργασία που έχει με την Πρόεδρο της Α/θμιας Επιτροπής Παιδείας κα Μαραγκουδάκη Χρυσάνθη καθώς και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Παιδείας κο Δαράκη Ιωάννη, στα θέματα στήριξης και λειτουργίας των εκπαιδευτικών μονάδων του Δήμου.

Η κα Μαραγκουδάκη τέλος, ανέφερε ότι”……. ο Δήμος Πλατανιά θα στηρίξει το πιλοτικό πρόγραμμα Ρομποτικής που θα πραγματοποιηθεί στα Δημοτικά Σχολεία του Πλατανιά και του Ταυρωνίτη…”

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.