Δήμος Πλατανιάς:Κοπή Κότινου από την Μνημειακή Ελιά των Βουβών στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον 7ο Μαραθώνιο Κρήτης ”

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Πλατανιά στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης του 7ου Μαραθωνίου Κρήτης με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τους Δήμους της Π.Ε. Χανίων, και άλλους φορείς, θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 5 Μαΐου και ώρα 18:00μ.μ., την τελετή κοπής κότινου από τη Μνημειακή Ελιά των Βουβών. Η τελετή θα γίνει σε συνεργασία με τον Αθλητικό Χορευτικό Σύλλογο “Οι Πελασγοί”, μέλη του οποίου, σύμφωνα με το αρχαίο τελετουργικό, θα κόψουν κλαδί από την Αρχαία Ελιά, το οποίο ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης θα παραδώσει στην Οργανωτική Επιτροπή ώστε να συνοδεύσει την Φλόγα του Αγώνα κατά τη διάρκεια της Λαμπαδηδρομίας.

Υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο 6 Μαΐου δρομείς από τον Δήμο Πλατανιά θα μεταφέρουν τον Κότινο στην Πλατεία Τιμολέοντος Βάσσου στο Κολυμβάρι όπου στις 17:30, θα συναντηθούν με λαμπαδηδρόμους από τους Δήμους Κισσάμου και Αποκορώνου για να καταλήξουν στον τόπο αφετηρίας του 7ου Μαραθωνίου Κρήτης, στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης όπου και θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Έναρξης του Αγώνα.

Για πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή του μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.crete-marathon.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δολοφονία Λεβεντάκη: Αναζητείται το κίνητρο του εγκλήματος...

Τι λένε η σύζυγος του δράστη και στενός του...

Χανιά:Onar All Day Fest με Σάκη Ρουβά...

Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής pop σκηνής,...

Δολοφονία Λεβεντάκη: Αναζητείται το κίνητρο του εγκλήματος...

Τι λένε η σύζυγος του δράστη και στενός του...

Χανιά:Onar All Day Fest με Σάκη Ρουβά...

Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής pop σκηνής,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Θλίψη στην ALS Κοινότητα για τον χαμό της Ράνιας

Η κηδεία της 27χρονης θα γίνει την Πέμπτη στο...

Ευρωβαρόμετρο: Η γενιά που θα ζήσει χειρότερα από τους γονείς της μεγαλώνει στην Ελλάδα

Το έκτακτο Ευρωβαρόμετρο για την οικονομία κατατάσσει τους Έλληνες...

Συντάξεις χηρείας: Η απόφαση του ΣτΕ και η βούληση Κεραμέως

Τι περιμένει το υπουργείο Εργασίας για να προχωρήσει σε...

Τρεις καταδικαστικές αποφάσεις-σταθμός από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου κατά της Ελλάδας

Παραβίαση του δικαιώματος στην οικογενειακή ζωή και του δικαιώματος...