Δήμος Πλατανιάς:Κοπή Κότινου από την Μνημειακή Ελιά των Βουβών στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον 7ο Μαραθώνιο Κρήτης ”

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Πλατανιά στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης του 7ου Μαραθωνίου Κρήτης με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τους Δήμους της Π.Ε. Χανίων, και άλλους φορείς, θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 5 Μαΐου και ώρα 18:00μ.μ., την τελετή κοπής κότινου από τη Μνημειακή Ελιά των Βουβών. Η τελετή θα γίνει σε συνεργασία με τον Αθλητικό Χορευτικό Σύλλογο “Οι Πελασγοί”, μέλη του οποίου, σύμφωνα με το αρχαίο τελετουργικό, θα κόψουν κλαδί από την Αρχαία Ελιά, το οποίο ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης θα παραδώσει στην Οργανωτική Επιτροπή ώστε να συνοδεύσει την Φλόγα του Αγώνα κατά τη διάρκεια της Λαμπαδηδρομίας.

Υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο 6 Μαΐου δρομείς από τον Δήμο Πλατανιά θα μεταφέρουν τον Κότινο στην Πλατεία Τιμολέοντος Βάσσου στο Κολυμβάρι όπου στις 17:30, θα συναντηθούν με λαμπαδηδρόμους από τους Δήμους Κισσάμου και Αποκορώνου για να καταλήξουν στον τόπο αφετηρίας του 7ου Μαραθωνίου Κρήτης, στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης όπου και θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Έναρξης του Αγώνα.

Για πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή του μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.crete-marathon.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στην Κρήτη το «ιπτάμενο φρούριο» των ΗΠΑ:...

Στη βάση της Σούδας προσγειώθηκε ένα Boeing E-4B «Nightwatch»...

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ...

Η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της...

Στην Κρήτη το «ιπτάμενο φρούριο» των ΗΠΑ:...

Στη βάση της Σούδας προσγειώθηκε ένα Boeing E-4B «Nightwatch»...

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ...

Η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 8 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Ποιους Αγίους τιμά η Εκκλησία στις 8 Ιουλίου Σήμερα, Τετάρτη...

Η εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής στο Ρέθυμνο

Το πρωί της Τρίτης, 7ης Ιουλίου 2026, ο Σεβ....

Δήλωση Νίκου Σκουλά τ. Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων.

Ολοκληρώθηκε σήμερα μια απαιτητική και δημιουργική περίοδος από...