Δήμος Ρεθύμνης:Αναστολή των ολοήμερων Νηπιαγωγείων και Δημοτικών σχολείων στις 12 και 13 Ιουνίου, λόιγω καύσωνα.

Ημερομηνία:

Την αναστολή της λειτουργίας, των ολοήμερων τμημάτων των σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ρεθύμνης (Δημοτικών και Νηπιαγωγείων), κατά τις ημέρες Τετάρτη 12 και Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, αποφάσισε το Τμήμα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, & Νέας Γενιάς Δήμου Ρεθύμνης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθ. Νεκτάριος Παπαδογιάννης.
Η απόφαση λήφθηκε κατόπιν σχετικών συστάσεων του Προϊσταμένου του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ρεθύμνης λόγω των συνθηκών καύσωνα που επικρατούν στο Ρέθυμνο, οι οποίες θα ενταθούν το διήμερο 12 και 13 Ιουνίου.
Το σκεπτικό της συγκεκριμένης απόφασης διέπεται από τη λογική να μην προκληθεί αναστάτωση στις οικογένειες των μαθητών και ειδικά στους εργαζόμενους γονείς τους και ταυτόχρονα να προστατευθούν τα μικρά παιδιά από την έκθεση σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες οι οποίες, σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα κορυφωθούν κατά τις μεσημβρινές και πρώτες απογευματινές ώρες (χρονικό διάστημα κατά το οποίο λειτουργούν τα ολοήμερα σχολεία) των επόμενων δύο ημερών.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ένωση Γιατρών ΕΣΥ :Τεράστια προβλήματα υποστελέχωσης του...

Η ανακοίνωση της Ένωσης: "Στα ήδη τεράστια προβλήματα υποστελέχωσης του...

«Στάχτες» (Ashes): Από τα διεθνή φεστιβάλ στις...

Μετά από μια πορεία σε 15 πόλεις του κόσμου,...

Ένωση Γιατρών ΕΣΥ :Τεράστια προβλήματα υποστελέχωσης του...

Η ανακοίνωση της Ένωσης: "Στα ήδη τεράστια προβλήματα υποστελέχωσης του...

«Στάχτες» (Ashes): Από τα διεθνή φεστιβάλ στις...

Μετά από μια πορεία σε 15 πόλεις του κόσμου,...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αναβολή Εκδήλωσης Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Βουλευτή Χανίων Αλ.Μαρκογιαννάκη

Φίλες και φίλοι λόγω των τραγικών δυστυχημάτων των τελευταίων...

Ηράκλειο: Εκατοντάδες φάκελοι σε αναμονή στα υποστελεχωμένα γραφεία Πυρασφάλειας της Π.Υ. – Τι λένε οι ειδικοί

Σύνθετο ζήτημα χαρακτηρίζουν την πυρασφάλεια στελέχη της Πυροσβεστικής στο...