Δήμος Ρεθύμνης:Αναστολή των ολοήμερων Νηπιαγωγείων και Δημοτικών σχολείων στις 12 και 13 Ιουνίου, λόιγω καύσωνα.

Ημερομηνία:

Την αναστολή της λειτουργίας, των ολοήμερων τμημάτων των σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ρεθύμνης (Δημοτικών και Νηπιαγωγείων), κατά τις ημέρες Τετάρτη 12 και Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, αποφάσισε το Τμήμα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, & Νέας Γενιάς Δήμου Ρεθύμνης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθ. Νεκτάριος Παπαδογιάννης.
Η απόφαση λήφθηκε κατόπιν σχετικών συστάσεων του Προϊσταμένου του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ρεθύμνης λόγω των συνθηκών καύσωνα που επικρατούν στο Ρέθυμνο, οι οποίες θα ενταθούν το διήμερο 12 και 13 Ιουνίου.
Το σκεπτικό της συγκεκριμένης απόφασης διέπεται από τη λογική να μην προκληθεί αναστάτωση στις οικογένειες των μαθητών και ειδικά στους εργαζόμενους γονείς τους και ταυτόχρονα να προστατευθούν τα μικρά παιδιά από την έκθεση σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες οι οποίες, σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα κορυφωθούν κατά τις μεσημβρινές και πρώτες απογευματινές ώρες (χρονικό διάστημα κατά το οποίο λειτουργούν τα ολοήμερα σχολεία) των επόμενων δύο ημερών.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μυλοπόταμος: Αποκομμένα αρκετά χωριά τρεις εβδομάδες μετά...

Στα Υπουργεία το πρώτο αίτημα για τις καταστροφές έληξε η...

Μαθητές του 4ου Γυμνασίου Ρεθύμνου στους Αγίους...

Το πρωί της Πέμπτης, 22ας Οκτωβρίου 2026, ο Σεβασμιώτατος...

Μυλοπόταμος: Αποκομμένα αρκετά χωριά τρεις εβδομάδες μετά...

Στα Υπουργεία το πρώτο αίτημα για τις καταστροφές έληξε η...

Μαθητές του 4ου Γυμνασίου Ρεθύμνου στους Αγίους...

Το πρωί της Πέμπτης, 22ας Οκτωβρίου 2026, ο Σεβασμιώτατος...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου έδωσε την εκκίνηση του 47ου Ράλλυ Κρήτης

Αλέξης Καλοκαιρινός: Το Ράλλυ Κρήτης είναι ένας θεσμός του...

Σπίτι μου 3: Δάνεια έως 230.000 ευρώ, επιδότηση ανακαίνισης έως 95% – Τα 11 νέα μέτρα για το στεγαστικό

Νέες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος στέγασης προωθεί...

Μυλοπόταμος: Αποκομμένα αρκετά χωριά τρεις εβδομάδες μετά τις πλημμύρες

Στα Υπουργεία το πρώτο αίτημα για τις καταστροφές έληξε η...