Δήμος Ρεθύμνης:Διανομή αγαθών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Ρεθύμνης (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς»), θα πραγματοποιήσει διανομή βασικών ειδών διατροφής στους ωφελούμενους, την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023, από τις οκτώ το πρωί έως τις μία το μεσημέρι, στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου 25 – περιοχή Μασταμπά).
Σημειώνεται ότι οι ωφελούμενοι της Δομής θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα (sms) για την ημερομηνία διεξαγωγής της διανομής, με εξαίρεση δικαιούχους που δεν έχουν τη δυνατότητα να λάβουν sms οι οποίοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.
Με την ευκαιρία, ο Δήμος Ρεθύμνης, το Τμήμα Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας- Γραφείο Κοινωνικών Παροχών και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, ευχαριστούν θερμά τους δωρητές:
• κ. Καλαϊτζάκη Μαρία, για την προσφορά της σε βιβλία.
• κ. Ξενάκη Σταμάτη, για την προσφορά του σε βρεφικά είδη.
• Τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Ρεθύμνης, για την προσφορά τους σε τρόφιμα μακράς διαρκείας και ειδών ατομικής υγιεινής.
• Τον Παιδικό Σταθμό <<ΚΕΡΑΖΩΖΑ>> και ιδιαίτερα την κ. Γρηγοράκη Ειρήνη για την προσφορά τους σε τρόφιμα μακράς διαρκείας και ειδών ατομικής υγιεινής.
Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται και σε όλους όσοι με διακριτικότητα και ανθρωπισμό στηρίζουν με την τακτική και διαρκή προσφορά τους, το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.