Δήμος Ρεθύμνης:Δηλώσεις Συμμετοχής στο Σεμινάριο Αυτοάμυνας

Ημερομηνία:

Σεμινάριο Αυτοάμυνας και Αυτοπροστασίας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ενήλικες γυναίκες (άνω των 18 ετών), το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023, το οποίο διοργανώνουν το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Ρεθύμνης και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Δ.Ρ.
Το Σεμινάριο εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων που θα υλοποιήσει το Κέντρο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της βίας κατά των Γυναικών που εορτάζεται στις 25 Νοεμβρίου κάθε χρόνου.
Θα πραγματοποιηθεί υπό την καθοδήγηση του κ. Κανακαράκη Παναγιώτη, Προπονητή Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και Εκπαιδευτή στην Σχολή Αστυφυλάκων, από τις 5 το απόγευμα και μέχρι τις 8 το βράδυ, στο χώρο του Συλλόγου Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου (Λουκάρεως 9, κοντά στο Μουσικό Γυμνάσιο Ρεθύμνης).
Η Κοινωνική Υπηρεσία, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Ρεθύμνης και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, καλούν τις συμπολίτισσες να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους στο Κέντρο Συμβουλευτικής, στο τηλέφωνο 28310 56607 ( Δευτέρα – Παρασκευή, 9.00 π.μ.- 15.00).
Υπενθυμίζεται ότι το Σεμινάριο προσφέρεται δωρεάν, με την ανιδιοτελή συνδρομή του κ. Π. Κανακαράκη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σε υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς ολόκληρη η Κρήτη...

Σε κατηγορία κινδύνου 3, δηλαδή σε υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης...

Νότιο Ρέθυμνο: Ο Παράδεισος απ’ την Κόλαση...

Η ευλογία και κατάρα ενός τόπου απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς...

Σε υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς ολόκληρη η Κρήτη...

Σε κατηγορία κινδύνου 3, δηλαδή σε υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης...

Νότιο Ρέθυμνο: Ο Παράδεισος απ’ την Κόλαση...

Η ευλογία και κατάρα ενός τόπου απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Ελλάδα στις φλόγες: 33 συλλήψεις για εμπρησμό τις τελευταίες πέντε ημέρες

Οι 30 υποθέσεις αφορά σε αμέλεια και τρεις σε...

Αφορολόγητα τα φιλοδωρήματα έως 6.000 ευρώ τον χρόνο

Η νέα ρύθμιση θα προωθηθεί άμεσα ώστε να ψηφιστεί...

Τραγική ειρωνεία στα Βίλια: Εθελοντής έσωζε σπίτια ενώ το δικό του γινόταν στάχτη [βίντεο]

Συγκλονίζει το δράμα εθελοντή δασοπυροσβέστη στα Βίλια, ο οποίος...