Δήμος Ρεθύμνης : Νέο σύστημα αποκομιδής απορριμμάτων στη Παλιά πόλη

Ημερομηνία:

Σε εφαρμογή τίθεται από την προσεχή Δευτέρα 31 Μαρτίου 2025 το νέο σύστημα αποκομιδής απορριμμάτων & το πρόγραμμα “Διαλογή στην Πηγή” για τα Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (ΚΥΕ), στην παλιά πόλη Ρεθύμνου.

Όπως επισημαίνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Δήμου Ρεθύμνης κ. Στέλιος Σπανουδάκης, η σωστή εφαρμογή του νέου συστήματος αποτελεί προϋπόθεση για τη βελτίωση της καθαριότητας και την βελτίωση της καθημερινής εικόνας του ιστορικού κέντρου της πόλης καθώς και της μείωσης του κόστους διαχείρισης των απορριμμάτων. Η προσπάθεια αυτή απαιτεί τη συνεργασία όλων μας.

Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί συνάντηση την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2025, στις 11:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, προκειμένου να συζητηθούν και να επιλυθούν προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν από τη νέα διαδικασία καθώς επίσης να δοθούν απαντήσεις σε τυχόν απορίες ή ασάφειες.

Στην σύσκεψη προσκαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς και οι εκπρόσωποι των σωματείων τους, προκειμένου να γίνει εμπεριστατωμένη ενημέρωση και να υπάρξει γόνιμη και αποτελεσματική συνεργασία επί του πρακτέου.

Η παρουσία όλων κρίνεται αναγκαία για την επιτυχία και την ομαλή λειτουργία του νέου συστήματος.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μυλοπόταμος: Αποκομμένα αρκετά χωριά τρεις εβδομάδες μετά...

Στα Υπουργεία το πρώτο αίτημα για τις καταστροφές έληξε η...

Μαθητές του 4ου Γυμνασίου Ρεθύμνου στους Αγίους...

Το πρωί της Πέμπτης, 22ας Οκτωβρίου 2026, ο Σεβασμιώτατος...

Μυλοπόταμος: Αποκομμένα αρκετά χωριά τρεις εβδομάδες μετά...

Στα Υπουργεία το πρώτο αίτημα για τις καταστροφές έληξε η...

Μαθητές του 4ου Γυμνασίου Ρεθύμνου στους Αγίους...

Το πρωί της Πέμπτης, 22ας Οκτωβρίου 2026, ο Σεβασμιώτατος...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου έδωσε την εκκίνηση του 47ου Ράλλυ Κρήτης

Αλέξης Καλοκαιρινός: Το Ράλλυ Κρήτης είναι ένας θεσμός του...

Σπίτι μου 3: Δάνεια έως 230.000 ευρώ, επιδότηση ανακαίνισης έως 95% – Τα 11 νέα μέτρα για το στεγαστικό

Νέες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος στέγασης προωθεί...

Μυλοπόταμος: Αποκομμένα αρκετά χωριά τρεις εβδομάδες μετά τις πλημμύρες

Στα Υπουργεία το πρώτο αίτημα για τις καταστροφές έληξε η...