Δήμος Ρεθύμνης:Στη Νάπολη της Ιταλίας μεταβαίνει ο Δήμαρχος για την υπογραφη συμφώνου φιλιας και συνεργασίας των δύο Δήμων

Ημερομηνία:

Μνημόνιο φιλίας και συνεργασίας του Δήμου Ρεθύμνης με το Δήμο Νάπολης της Ιταλίας θα συνυπογράψει ο Δήμαρχος Ρεθύμνης και Πρόεδρος της Π.Ε.Δ Κρήτης κ. Γιώργης Μαρινάκης με τον Δήμαρχο Νάπολης κ. Gaetano Manfredi, στο πλαίσιο ειδικής τελετής που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο της ιταλικής πόλης, την Παρασκευή 9 Μαΐου 2025.

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνου, με τον Πρόεδρο του Συλλόγου ξενοδόχων Ρεθύμνου κ. Μανώλη Τσακαλάκη και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Δ.Ρ κ. Μάνο Τσάκωνα, μετέβησαν στη Νάπολη την Τετάρτη 7 Μαϊου όπου και θα παραμείνουν μέχρι την Κυριακή 11 Μαϊου, προσκεκλημένοι του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου της ιταλικής πόλης, προκειμένου να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο πλαίσιο της υπογραφής του Μνημονίου συνεργασίας των δύο Δήμων στον Πολιτισμό, τον Τουρισμό και την Αριστεία.

Στη διάρκεια της παραμονής τους, εκτός από την τελετή υπογραφής του Συμφώνου Συνεργασίας, οι εκπρόσωποι του Ρεθύμνου θα επισκεφθούν χώρους αντιπροσωπευτικούς της διαχρονικής ελληνικής παρουσίας στη Νάπολη, θα έχουν συναντήσεις συνεργασίας με εκπροσώπους της Ελληνικής Παροικίας, θα γνωρίσουν τον πολιτισμό και τις ιστορικές καταβολές της πόλης που είναι συνδεδεμένη με την Κρήτη και θα συμμετάσχουν με παρουσίαση σε εκδήλωση τουριστικής και πολιτιστικής προβολής της Κρήτης.

Ο Δήμαρχος θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο την Κυριακή 11 Μαΐου και κατά τη διάρκεια της απουσίας του θα τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών θεμάτων και Προγραμματισμού κ. Άγγελος Μαλάς.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νέα σύλληψη για κατασκοπεία στη Σούδα

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Πολωνό, ο οποίος φωτογράφιζε...

Οι τουρίστες δίνουν στην Κρήτη «ασημένιο» μετάλλιο...

Τι δείχνει η μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ. Μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ παρουσιάζει...

Νέα σύλληψη για κατασκοπεία στη Σούδα

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Πολωνό, ο οποίος φωτογράφιζε...

Οι τουρίστες δίνουν στην Κρήτη «ασημένιο» μετάλλιο...

Τι δείχνει η μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ. Μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ παρουσιάζει...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Βενζίνη: Γιατί η κυβέρνηση επέλεξε πλαφόν στις τιμές αντί για νέο fuel pass

Η κυβέρνηση κατέληξε στο πλαφόν στις τιμές της βενζίνης...

Οι επιστήμονες «ζύγισαν» τη συνολική βλάστηση της Γης και τα αποτελέσματα τους ανησύχησαν

Η βλάστηση της Γης έχει μετακινηθεί τα τελευταία χρόνια...

Νέα σύλληψη για κατασκοπεία στη Σούδα

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Πολωνό, ο οποίος φωτογράφιζε...