Δημοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου: Υπεγράφησαν τα πρωτόκολλα παραλαβής για χρήση του συνθετικού τάπητα στίβου και διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου

Ημερομηνία:

Το πρωτόκολλο παραλαβής προς χρήση του συνθετικού τάπητα στίβου (πάχους 13,5 mm και συνολικής επιφάνειας 7.750m2), του Δημοτικού Σταδίου Αρκαλοχωρίου, αρχικού προϋπολογισμού 730.360,00 ευρώ, καθώς και του έργου διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου και των υπολοίπων βοηθητικών κατασκευών, συνολικού αρχικού προϋπολογισμού 650.000,00 ευρώ, συνυπέγραψαν ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης και οι ανάδοχοι των σχετικών εργολαβιών, παρουσία των Αντιδημάρχων Κώστα Αραβιάκη, Γιάννη Δρακάκη, Βάνας Φραγκάκη, Γιώργου Μερκουλίδη, Μιχάλη Μουρτζάκη, στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και του Πρόεδρου της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου Μανώλη Μαραγκάκη.
Θα είναι το πρώτο πιστοποιημένο στάδιο στην Κρήτη και το δεύτερο στην Ελλάδα, από τη Διεθνή Ομοσπονδία Στίβου, αποτελώντας ένα έργο “κόσμημα” για τον Αθλητισμό και τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας.
«Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, πιστή στη φιλοσοφία της για αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών, παραδίδει στη νεολαία της ευρύτερης περιοχής, αλλά και σε όλους τους δημότες, έναν ολοκληρωμένο χώρο άθλησης, στίβου και ποδοσφαίρου, σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές της IAAF και της FIFA, με στόχο την ασφαλή άθληση όλων των συμπολιτών μας και την εξυπηρέτηση των προπονητικών και αγωνιστικών αναγκών της ευρύτερης περιοχής. Παραδίδουμε στην τοπική κοινωνία ένα έργο που θα αναβαθμίσει το άθλημα του ποδοσφαίρου και του στίβου, όχι μόνο στην περιοχή του Δήμου, αλλά σε όλη την ενδοχώρα του Νομού Ηρακλείου, δίνοντας παράλληλα στο σύνολο της νεολαίας μας, αλλά και των δημοτών μας επιπλέον επιλογές άθλησης», ανέφερε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι τα επίσημα εγκαίνια του Σταδίου θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

700.000 ευρώ στο Δήμο Ηρακλείου για την...

Κονδύλιο ύψους 700.000 ευρώ, για τη βελτίωση των σχολικών...

Ηράκλειο:Ψήφισμα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΗ για...

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΕΥΑΗ Με το θλιβερό άγγελμα του θανάτου της...

700.000 ευρώ στο Δήμο Ηρακλείου για την...

Κονδύλιο ύψους 700.000 ευρώ, για τη βελτίωση των σχολικών...

Ηράκλειο:Ψήφισμα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΗ για...

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΕΥΑΗ Με το θλιβερό άγγελμα του θανάτου της...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

700.000 ευρώ στο Δήμο Ηρακλείου για την επισκευή και συντήρηση Σχολικών κτιρίων

Κονδύλιο ύψους 700.000 ευρώ, για τη βελτίωση των σχολικών...

Ρέθυμνο:Το Wines@Fortezza 2026 πλημμύρισε με κόσμο και άρωμα κρητικού κρασιού

Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία και τη θερμή ανταπόκριση εκατοντάδων...

Ηράκλειο:Ψήφισμα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΗ για το θάνατο της Κυριακής Βουρεξάκη.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΕΥΑΗ Με το θλιβερό άγγελμα του θανάτου της...