Διοικητής ΠΑΓΝΗ : Δεν κλείνει η Παιδοψυχιατρική και κανένα παιδί δεν φεύγει

Διοικητής ΠΑΓΝΗ : Δεν κλείνει η Παιδοψυχιατρική και κανένα παιδί δεν φεύγει

Στην κανονική της λειτουργία θα επανέλθει από την ερχόμενη Δευτέρα η Παιδοψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε νωρίτερα στο Ράδιο Κρήτη ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Όπως είπε στην εκπομπή του Μανόλη Αργυράκη, βρέθηκε προσωρινή λύση για το θέμα των εφημεριών αφού από την Δευτέρα, γιατρός από την Αθήνα θα έρθει να ενισχύσει τις εφημερίες ενώ διαβεβαίωσε ότι κανένα παιδί δεν θα χρειαστεί να φύγει από την κλινική.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείο τόνισε ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα αναστολής λειτουργίας της Κλινικής και πως το πρόβλημα είχε να κάνει με τη νοσηλεία των ασθενών.

Ο Γιώργος Χαλκιαδάκης σχολίασε πως δεν υπάρχει Παιδοψυχίατρος στην Ελλάδα που να θέλει να έρθει και να εργαστεί στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στην κλινική του ΠΑΓΝΗ ενώ και εκείνοι που είναι στην Κρήτη έχουν ιδιωτικά ιατρεία και δεν τους συμφέρει να τα αφήσουν και να πάνε να εργαστούν στο δημόσιο νοσοκομείο.

“Παρά τις προσπάθειες να βρούμε γιατρό, κανείς δεν έδειξε ενδιαφέρον” σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χαλκιαδάκης και συμπλήρωσε πως οι δύο κενές θέσεις που έχουν προκύψει θα επανακυρηχθούν άμεσα.ekriti.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.