Διοικητής Βενιζελείου: Καμία υποχρεωτική μετακίνηση Παθολόγων στο Ρέθυμνο

Διοικητής Βενιζελείου : Καμία υποχρεωτική μετακίνηση Παθολόγων στο Ρέθυμνο

Τέλος στα σενάρια που προβλέπουν υποχρεωτική μετακίνηση Παθολόγων από το Βενιζέλειο νοσοκομείο στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου για να καλυφθεί το κενό που έχει προκύψει, βάζει με δηλώσεις του στο ekriti.gr ο διοικητής του νοσοκομείου Κώστας Τερζάκης, την ώρα που οι Παθολόγοι προειδοποιούν με ομαδικές παραιτήσεις, αν και εφόσον υπάρξει “εντέλλεσθαι”.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, δεν πρόκειται να δώσει καμία εντολή για υποχρεωτική μετακίνηση παθολόγου στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου για διάστημα του ενός ή των δύο μηνών για το οποίο και υπάρχει ανησυχία από την πλευρά των γιατρών.

Αυτό που τονίζει, είναι ότι “γιατρός από το Βενιζέλειο θα μετακινηθεί για μεγάλο διάστημα στο Ρέθυμνο μόνο εφόσον το επιθυμεί ο ίδιος”.

Αυτό άλλωστε, όπως είπε, είναι κάτι που είπε και ο ίδιος στους γιατρούς με τους οποίους συναντήθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Την ίδια ώρα και όπως δηλώνει ο παθολόγος του Βενιζελείου, Βαγγέλης Θαλασσινός και μέλος της τριμελούς επιτροπής γιατρών του νοσοκομείου, “μετακινήσεις γιατρών γίνονται ήδη ώστε να καλυφθούν οι εφημερίες στην υποστελεχωμένη παθολογική κλινική του νοσοκομείου στο Ρέθυμνο κι αυτό γιατί το θέλουν οι ίδιοι, κατανοώντας το πρόβλημα, ωστόσο αυτό που αποτελεί κόκκινο πανί για τους γιατρούς είναι το εντέλλεσθαι της 7ης ΥΠΕ Κρήτης”.ekriti.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.