Δίωξη σε γνωστό ηθοποιό για τέσσερις βιασμούς- Σοκάρουν οι καταγγελίες των θυμάτων

Ο 40χρονος ηθοποιός κατηγορείται, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση

Δίωξη σε γνωστό ηθοποιό για τέσσερις βιασμούς- Σοκάρουν οι καταγγελίες των θυμάτων

Με βαρύτατες κατηγορίες για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση έρχεται αντιμέτωπος ένας ακόμη γνωστός ηθοποιός, τον οποίο κατήγγειλαν για βιασμό τέσσερις γυναίκες συνάδελφοί του, μεταξύ αυτών μία ηθοποιός με διεθνή καριέρα και η αδελφή της, που όταν κακοποιήθηκαν ήταν ανήλικες.

Ο ίδιος αρνείται τις πράξεις του και ισχυρίζεται ότι οι γυναίκες ήταν ερωτευμένες μαζί του.

Ο 40χρονος ηθοποιός κατηγορείται, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Τέσσερις γυναίκες τον έχουν καταγγείλει, καταθέτοντας μηνύσεις για σειρά βιασμών, με κάποιες εξ αυτών να είναι ανήλικες όταν κακοποιήθηκαν σεξουαλικά.

«O κ. εισαγγελέας, μετά από εξαντλητική προκαταρκτική έρευνα, έκρινε ως βάσιμες τις καταγγελίες των θυμάτων. Πλέον, η ανάκριση θα διεξαχθεί κατ’ απόλυτη προτεραιότητα και πιστεύουμε ότι άμεσα η υπόθεση θα φτάσει στο φυσικό της δικαστή. Οι κοπέλες είναι ικανοποιημένες που οι καταγγελίες τους κρίθηκαν ως βάσιμες και ευελπιστούν ότι η τιμωρία του υπαιτίου δεν θα αργήσει», δήλωσε ο Πέτρος Πανταζής, δικηγόρος των θυμάτων.

Σοκαριστική κατάθεση από τις δύο αδερφές

Η πρώτη καταγγέλλουσα ηθοποιός, που διαπρέπει στο εξωτερικό, μήνυσε τον 40χρονο μαζί με την αδελφή της για τους βιασμούς τους, σε ηλικία 15 και 14 ετών αντίστοιχα.

«Με ακινητοποίησε βίαια στον τοίχο με τα χέρια του και, ενώ ούρλιαζα από τον πόνο και τον φόβο, εκείνος έκλεισε την μπαλκονόπορτα του σπιτιού για να μην ακούγονται οι φωνές μου και με βίασε», δήλωσε η καταγγέλουσα που σήμερα είναι 30 ετών.

Τα όσα είχαν αναφέρει στη μήνυσή τους οι δύο αδελφές προκαλούν σοκ. Έκαναν λόγο για κατ’ εξακολούθηση βιασμό τους από τον 40χρονο κατά το χρονικό διάστημα 2008-2014, ενώ και οι δύο ήταν ανήλικες και κατοικούσαν ακόμη στην Ελλάδα.

Μάλιστα, η μικρότερη αδελφή καταγγέλλει ότι το 2012 οδηγήθηκε σε ψυχικό τέλμα και αδιέξοδο, μη μπορώντας να αντέξει άλλο τα όσα βίωνε στα χέρια του μηνυόμενου ηθοποιού. Η κοπέλα περιγράφει ότι υπέστη όχι μόνο σεξουαλική, αλλά και ψυχολογική κακοποίηση από το συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Ήταν χειριστικός»

Η τρίτη κοπέλα που κατέθεσε μήνυση σε βάρος του καταγγέλλει ότι την βίασε δύο φορές, το 2014 και το 2015, σε ηλικία 18 και 19 ετών.

«Με χαστούκιζε με φοβερή δύναμη στο πρόσωπο, με χτυπούσε με χαστούκια και γροθιές και μου δάγκωνε το στόμα. Μου έπιανε τον λαιμό και τον έσφιγγε, κόβοντάς μου την αναπνοή», δήλωσε η 26χρονη.

Η τρίτη μήνυση αφορά σε βιασμό 20χρονη κοπέλας, στο τέλος Αυγούστου του 2013, κατά τη διάρκεια μαθήματος υποκριτικής.

«Ο μηνυόμενος άρχισε να σβήνει σιγά-σιγά τα φώτα του σπιτιού του, μέχρι το σημείο που είχε μείνει ανοιχτό μόνο το φως του χωλ και ήταν αρκετά σκοτεινά, λέγοντάς μου να μην διακόπτω το μονόλογο ό,τι και να κάνει…», δήλωσε η καταγγέλουσα, που σήμερα είναι 29 ετών.

Ο 40χρονος ηθοποιός υποστηρίζει ότι οι καταγγέλλουσες ήταν ερωτευμένες μαζί του.

«Έχουμε κληθεί στο στάδιο της προκαταρκτικής εξετάσεως, έχουμε αρνηθεί τις κατηγορίες, έχουμε καταθέσει υπομνήματα και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας», δήλωσε η δικηγόρος του ηθοποιού, Κική Πακιρτζίδου.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε ανακριτή, ο οποίος, σύντομα θα καλέσει τον ηθοποιό σε απολογία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.