Δίπλα στους πληγέντες της Κρήτης ο ΟΦΗ

Αξιέπαινη πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΟΦΗ

Βοήθεια στους πλημμυροπαθεις πρόσφεραν με εθελοντική εργασία ποδοσφαιριστές,τεχνικό τεαμ,και υπάλληλοι της ΠΑΕ ΟΦΗ,που βρέθηκαν στην περιοχή της Χερσονήσου σήμερα το μεσημέρι και βοήθησαν τους κατοίκους στις προσπάθειες που κανουν να ξανασταθουν στα ποδια τους.

Σύσσωμη η ομάδα βοήθησε στον καθαρισμό οικιών και όπου αλλού τους ζητήθηκε να συνδράμουν.

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει

“Πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει…” – Μαχάτμα Γκάντι

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (17/11) στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Χερσονήσου, στηρίζοντας εθελοντικά την προσπάθεια της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου στον καθαρισμό της περιοχής και δίνοντας ελπίδα για την επόμενη μέρα.

Κάτι παραπάνω από ένα γκολ, ή μια νίκη. Κάτι περισσότερο ακόμα και από την κατάκτηση ενός τροπαίου. Ένα συναίσθημα μοναδικό!

Μια ποδοσφαιρική ομάδα πρέπει συνεχώς να αποδεικνύει ότι πρωτίστως αποτελεί έναν κοινωνικό οργανισμό που στόχο έχει να προσφέρει στον συνάνθρωπο!

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ έδειξαν για μια ακόμα φορά το μεγαλείο της ψυχής τους, δίνοντας ουσιαστική βοήθεια στους πληγέντες από τα ακραία καιρικά φαινόμενα  του Δήμου Χερσονήσου.

Η ομάδα μας θέλησε παράλληλα να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα εθελοντισμού και βοήθειας προς όλους όσοι το έχουν ανάγκη!

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.