Διπλό φονικό Ανώγεια: Θα συνεχιστεί και το 2023 η δίκη για το έγκλημα που σημειώθηκε τον Μάιο του 2020

Η δίκη – σε δεύτερο βαθμό – για το διπλό φονικό που είχε σημειωθεί τον Μάιο του 2020 στα Ανώγεια, όπου είχαν βρει τραγικό τέλος ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης και ο 32χρονος Γιώργος Ξυλούρης, συνεχίστηκε σήμερα Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου

Μετά την κατάθεση τεσσάρων από τους συνολικά δεκατρείς μάρτυρες, το δικαστήριο θα διακόψει για να συνεχιστεί στις 9 Δεκεμβρίου και στις 13 Ιανουαρίου του νέου έτους.

Η δίκη – σε δεύτερο βαθμό – για το διπλό φονικό που είχε σημειωθεί τον Μάιο του 2020 στα Ανώγεια, όπου είχαν βρει τραγικό τέλος ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης και ο 32χρονος Γιώργος Ξυλούρης, συνεχίστηκε σήμερα Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου.

Η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης ξεκίνησε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης, στα Χανιά, με τις καταθέσεις των υπόλοιπων μαρτύρων.

Μετά τις καταθέσεις των τεσσάρων πρώτων μαρτύρων του κατηγορητηρίου, το δικαστήριο διέκοψε τη δίκη.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου κατέθεσαν η μητέρα και η αδερφή του Γιώργου Ξυλούρη, ένας αστυνομικός που είχε ασχοληθεί με την υπόθεση, καθώς κι ένας συγχωριανός των δύο θυμάτων.

Πρόκειται για το άτομο το οποίο φέρεται να τραυματίστηκε στο πόδι από πυρά, το μοιραίο εκείνο βράδυ.https://www.neakriti.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.