Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Διακοπή της δίκης – Την άλλη Δευτέρα η συνέχεια

Η ώρα απονομής της δικαιοσύνης για το διπλό φονικό που συντάραξε την Κρήτη και όχι μόνο, με θύματα τον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη και τον 32χρονο Γιώργο Ξυλούρη, πριν από 11 μήνες έφτασε.

Ωστόσο, η δίκη ξεκίνησε με τους συνήγορους της πολιτικής αγωγής να ζητούν αναβολή της δίκης λόγω του ότι μέλη της οικογένειας Ξυλούρη δεν μπορούν να παρευρεθούν και ούτε έχουν νομιμοποιήσει τους δικηγόρους λόγω προβλημάτων υγείας. Παράλληλα, επικαλούνται δυσκολίες διότι τα Ανώγεια είναι σε “βαθύ κόκκινο”. Η υπεράσπιση διαφώνησε με το παραπάνω αίτημα.

Εν τέλει, μετά από απόφαση του δικαστηρίου, απορρίφθηκε το αίτημα της πολιτικής αγωγής για αναβολή, ωστόσο έγινε δεκτή η διακοπή του Δικαστηρίου που θα συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα 12 Απριλίου στις 9 το πρώι.

Στα Δικαστήρια Χανίων πάντως τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια. Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο ήταν στην κυριολεξία “ζωσμένο” από αστυνομικούς. Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, οι συγγενείς των δυο οικογενειών τοποθετήθηκαν σε διαφορετικούς χώρους, εμπρός και πίσω των δικαστηρίων .

flashnews.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.