“Δώσε πάσα στη Ζωή”: Επίσκεψη και δωρεά της ΠΑΕ Χανιά στον “Ορίζοντα”

Ημερομηνία:

Στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος της ΠΑΕ Χανιά “Δώσε πάσα στη Ζωή” και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου (15 Φεβρουαρίου) αντιπροσωπεία της ομάδας  βρέθηκε στα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης “Ορίζοντας”.

Οι υπεύθυνοι κοινωνικής ευθύνης & δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ, Δώρα Κυριακάκη και Λευτέρης Μπουζάκης, μαζί με τους ποδοσφαιριστές Χουσεΐν Μουμίν (εκ των αρχηγών), Νίκο ΒρεττόΤάσο Δημητριάδη και Θοδωρή Λαμπίρη ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο του “Ορίζοντα” Σπύρο Αδοντάκη για το σημαντικό έργο του Συλλόγου, ο οποίος ιδρύθηκε το 2004 για τη στήριξη παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από καρκίνο, είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και δραστηριοποιείται στο πλαίσιο του εθελοντισμού.

Εκ μέρους της ΠΑΕ δόθηκε στον Σύλλογο ένα σεβαστό χρηματικό ποσό και το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη δράση που θα υπάρξει και θα αφορά την ενημέρωση των μελών της ομάδας, αλλά και των φιλάθλων για τη δωρεά μυελού των οστών.

Ο πρόεδρος του “Ορίζοντα”, Σπύρος Αδοντάκης, η αντιπρόεδρος Μαρία Μανιαδάκη και η γενική γραμματέας Αρχόντισσα Αναστασάκη – Μαρκετάκη ευχαρίστησαν θερμά την ομάδα μας για την επίσκεψη και την προσφορά του χρηματικού ποσού που θα ενισχύσει την προσπάθεια του Συλλόγου για στήριξη συνανθρώπων μας που δίνουν τη δική τους “μάχη” για τη ζωή.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μεσογειακοί Αγώνες: Η Ελλάδα κατέκτησε τέσσερα μετάλλια...

Με εξαιρετικό απολογισμό ολοκλήρωσαν οι ελληνικές συμμετοχές τους τελικούς...

Αλλαγή στο Champions League: Ξεχωριστό έμβλημα στις...

Μία ξεχωριστή καινοτομία θα εφαρμοστεί από τη φετινή σεζόν...

Μεσογειακοί Αγώνες: Η Ελλάδα κατέκτησε τέσσερα μετάλλια...

Με εξαιρετικό απολογισμό ολοκλήρωσαν οι ελληνικές συμμετοχές τους τελικούς...

Αλλαγή στο Champions League: Ξεχωριστό έμβλημα στις...

Μία ξεχωριστή καινοτομία θα εφαρμοστεί από τη φετινή σεζόν...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έκτακτα δρομολόγια του ΚΤΕΛ για το προσκύνημα στην Ιερά Μονή Μυριοκεφάλων

Ενόψει της εορτής της Γενέσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στις...

Διακοπές ρεύματος την Πέμπτη στην Κρήτη – Οι περιοχές και οι ώρες

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου,...

Σχέσεις: Ποιες 3 φράσεις δείχνουν συναισθηματική ευφυΐα;

Οι άνθρωποι με συναισθηματική οξυδέρκεια συνήθως χρησιμοποιούν στις σχέσεις...

Κλιματική κρίση: «Τα βουνά γίνονται μαύρα»

Από τα Ιμαλάια έως τις Ανδεις, οι παγετώνες λιώνουν,...