“Δώσε πάσα στη Ζωή”: Επίσκεψη και δωρεά της ΠΑΕ Χανιά στον “Ορίζοντα”

Ημερομηνία:

Στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος της ΠΑΕ Χανιά “Δώσε πάσα στη Ζωή” και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου (15 Φεβρουαρίου) αντιπροσωπεία της ομάδας  βρέθηκε στα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης “Ορίζοντας”.

Οι υπεύθυνοι κοινωνικής ευθύνης & δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ, Δώρα Κυριακάκη και Λευτέρης Μπουζάκης, μαζί με τους ποδοσφαιριστές Χουσεΐν Μουμίν (εκ των αρχηγών), Νίκο ΒρεττόΤάσο Δημητριάδη και Θοδωρή Λαμπίρη ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο του “Ορίζοντα” Σπύρο Αδοντάκη για το σημαντικό έργο του Συλλόγου, ο οποίος ιδρύθηκε το 2004 για τη στήριξη παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από καρκίνο, είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και δραστηριοποιείται στο πλαίσιο του εθελοντισμού.

Εκ μέρους της ΠΑΕ δόθηκε στον Σύλλογο ένα σεβαστό χρηματικό ποσό και το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη δράση που θα υπάρξει και θα αφορά την ενημέρωση των μελών της ομάδας, αλλά και των φιλάθλων για τη δωρεά μυελού των οστών.

Ο πρόεδρος του “Ορίζοντα”, Σπύρος Αδοντάκης, η αντιπρόεδρος Μαρία Μανιαδάκη και η γενική γραμματέας Αρχόντισσα Αναστασάκη – Μαρκετάκη ευχαρίστησαν θερμά την ομάδα μας για την επίσκεψη και την προσφορά του χρηματικού ποσού που θα ενισχύσει την προσπάθεια του Συλλόγου για στήριξη συνανθρώπων μας που δίνουν τη δική τους “μάχη” για τη ζωή.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σούπερ Καπ: Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το τελετουργικό...

Ολυμπιακός και ΟΦΗ κοντράρονται το Σάββατο στον τελικό του...

Χανιά: Έπεσε η κεραία του πομπού Μεσαίων...

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2026,...

Σούπερ Καπ: Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το τελετουργικό...

Ολυμπιακός και ΟΦΗ κοντράρονται το Σάββατο στον τελικό του...

Χανιά: Έπεσε η κεραία του πομπού Μεσαίων...

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2026,...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Σάββατο 3 Ιανουαρίου

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 4 Ιανουαρίου,...

Αυτοί είναι 10 έξυπνοι τρόποι να αξιοποιήσουμε ό,τι περίσσεψε από το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς

Πρωτοχρονιά χωρίς σπατάλη: Τι μπορούμε να κάνουμε τα φαγητά...

Επιστρατεύονται στρατιωτικοί κτηνίατροι για την αντιμετώπιση της ευλογιάς αιγοπροβάτων

Τι δήλωσε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Θανάσης Δαβάκης. Με πρωτοβουλία...

Οι καλύτερες τροφές για αποκατάσταση των μυών

Ας δούμε ποιες είναι οι πιο αποτελεσματικές. Μετά από έντονη...