“Δώσε πάσα στη Ζωή”: Επίσκεψη και δωρεά της ΠΑΕ Χανιά στον “Ορίζοντα”

Ημερομηνία:

Στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος της ΠΑΕ Χανιά “Δώσε πάσα στη Ζωή” και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου (15 Φεβρουαρίου) αντιπροσωπεία της ομάδας  βρέθηκε στα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης “Ορίζοντας”.

Οι υπεύθυνοι κοινωνικής ευθύνης & δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ, Δώρα Κυριακάκη και Λευτέρης Μπουζάκης, μαζί με τους ποδοσφαιριστές Χουσεΐν Μουμίν (εκ των αρχηγών), Νίκο ΒρεττόΤάσο Δημητριάδη και Θοδωρή Λαμπίρη ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο του “Ορίζοντα” Σπύρο Αδοντάκη για το σημαντικό έργο του Συλλόγου, ο οποίος ιδρύθηκε το 2004 για τη στήριξη παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από καρκίνο, είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και δραστηριοποιείται στο πλαίσιο του εθελοντισμού.

Εκ μέρους της ΠΑΕ δόθηκε στον Σύλλογο ένα σεβαστό χρηματικό ποσό και το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη δράση που θα υπάρξει και θα αφορά την ενημέρωση των μελών της ομάδας, αλλά και των φιλάθλων για τη δωρεά μυελού των οστών.

Ο πρόεδρος του “Ορίζοντα”, Σπύρος Αδοντάκης, η αντιπρόεδρος Μαρία Μανιαδάκη και η γενική γραμματέας Αρχόντισσα Αναστασάκη – Μαρκετάκη ευχαρίστησαν θερμά την ομάδα μας για την επίσκεψη και την προσφορά του χρηματικού ποσού που θα ενισχύσει την προσπάθεια του Συλλόγου για στήριξη συνανθρώπων μας που δίνουν τη δική τους “μάχη” για τη ζωή.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Άρση απόφασης ακαταλληλότητας νερών κολύμβησης Νέα Χώρα

Μετά τον από 17-08-2026 επιτόπιο υγειονομικό έλεγχο από τη...

Ξεκινά η νέα θητεία στο Δημοτικό Γηροκομείο...

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στον χώρο του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, η...

Χανιά:Άρση απόφασης ακαταλληλότητας νερών κολύμβησης Νέα Χώρα

Μετά τον από 17-08-2026 επιτόπιο υγειονομικό έλεγχο από τη...

Ξεκινά η νέα θητεία στο Δημοτικό Γηροκομείο...

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στον χώρο του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, η...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Υπερθέρμανση: Η «σκοτεινή» πλευρά του καύσωνα – Όταν ούτε η νύχτα αφήνει το σώμα να ανακάμψει

Οι έρευνες για την υπερθέρμανση του πλανήτη λόγω κλιματικής...

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο Πρόγραμμα Αποφοίτων της Allwyn Hellas

Η Allwyn Hellas παρουσιάζει ένα νέο δυναμικό πρόγραμμα επαγγελματικής...

«Φωτιά» στα καύσιμα: Πάνω από 2 ευρώ η βενζίνη σε 30 νομούς της Ελλάδας

Εάν συνεχιστεί το διεθνές ράλι του αργού, η πίεση...

«Χαρές» στην Τοπική Εκκλησία των Ρεθυμνίων

Μέσα στη χαρά της μεγάλης Θεομητορικής Εορτής της Κοιμήσεως...