Δόξα Πλατανέ | Λύση συνεργασίας με Παπαδάκη και Κοτσαρίδη

Λύση συνεργασίας με το προπονητικό τεαμ

Χωριστούς δρόμους τραβάνε Δόξα με τους Προπονητές Άρη Παπαδάκη και Γιωτη Κοτσαρίδη καθώς δεν θα είναι τη νέα χρονιά στον πάγκο της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΛΑΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΡΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΩΤΗ ΚΟΤΣΑΡΙΔΗ

Η Δόξα Πλατανέ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους προπονητές Άρη Παπαδάκη και Γιώτη Κοτσαρίδη.
Χωρίζουν οι δρόμοι της ομάδας μας με δύο «στρατιώτες» της Δόξας Πλατανέ, οι οποίοι έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με το «πλατανόφυλλο». Δύο σπουδαίοι άνθρωποι και πάνω απ’ όλα επαγγελματίες, οι οποίοι κατάφεραν να δημιουργήσουν μία οικογένεια μέσα και έξω από το γήπεδο.
Η Δόξα Πλατανέ τους ευχαριστεί θερμά για την άψογη συνεργασία και τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους. Η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοικτή.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Από την πλευρά του, ο Άρης Παπαδάκης αποχαιρέτισε την ομάδα μας, αναφέροντας σε δηλώσεις του:

«Πέρασα δύο πολύ όμορφα χρόνια στη Δόξα Πλατανέ, αλλά από την επόμενη περίοδο θα βαδίσουμε σε διαφορετικά μονοπάτια. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο Στέλιο Παπαδάκη – Πιατά για τη συνεργασία και το Δ.Σ. του σωματείου, τους συνεργάτες μου Γιώτη Κοτσαρίδη και Γιάννη Μπακόπουλο, τους γεν. αρχηγούς Νίκο Τσιμπούκα και Κώστα Καψαλάκη, τον φροντιστή Γιώργο Βαρδουνιώτη και ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές. Εύχομαι καλή επιτυχία στο σωματείο γιατί του αξίζει να βρίσκεται ψηλά».

Επίσης, ο Γιώτης Κοτσαρίδης τόνισε στις δηλώσεις του:

«Κάθε ιστορία έχει και ένα τέλος. Την ομάδα την έχω υπηρετήσει πολλά χρόνια από διάφορα πόστα και πραγματικά τη θεωρώ δεύτερο σπίτι μου. Από την επόμενη σεζόν δεν θα είμαι στην ομάδα και θέλω να ευχαριστήσω άπαντες για τη συνεργασία μας για αυτό το διάστημα. Από τον πρόεδρο, το Δ.Σ., το επιτελείο και τους παίκτες, με τους οποίους περάσαμε τόσες και τόσες στιγμές μαζί».

Τα σχόλια είναι κλειστά.