Δράσεις για τα αδέσποτα στα σχολεία του Μαλεβιζίου

Ημερομηνία:

Με ένα ακόμα πρόγραμμα ευαισθητοποίησης της νεολαίας του Μαλεβιζίου, η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με το φιλοζωικό σωματείο ΖΩΦΟΡΟΣ, συνεργάτη του Δήμου Μαλεβιζίου σε θέματα φιλοζωίας και αδέσποτων ζώων και μέλους της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, στοχεύει να ενημερώσει τους μαθητές για όλα όσα έχουν να κάνουν με τα αδέσποτα ζώα και τις συνθήκες ευζωίας.

Ειδικότερα, μέσα από το Γραφείο Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Μαλεβιζίου, έχουν ήδη ενημερωθεί οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να συμμετάσχουν στο ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Άνθρωποι και ζώα: Ίδιο δικαίωμα στη Ζωή», καθώς και στην προβολή της φιλοζωικής ταινίας με τίτλο «Re –Action».

Αξίζει να τονιστεί ότι και τα δυο αυτά προγράμματα είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας και παιδαγωγικά κατάλληλα για αυτές τις ηλικίες.

Ο νέος κύκλος ενημερωτικών εκδηλώσεων υλοποιείται με την υποστήριξη των γραφείων σχολικών δραστηριοτήτων των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Λευτέρης Αυγενάκης από το Αρκαλοχώρι: «Οι ενεργειακές...

Στην πανελλαδική εκδήλωση για την Ημέρα Ενεργειακών Κοινοτήτων 2026...

Στις εκδηλώσεις τιμής για τους Απόστρατους της...

«Τους ευχαριστούμε για την ανεκτίμητη υπηρεσία τους προς την...

Λευτέρης Αυγενάκης από το Αρκαλοχώρι: «Οι ενεργειακές...

Στην πανελλαδική εκδήλωση για την Ημέρα Ενεργειακών Κοινοτήτων 2026...

Στις εκδηλώσεις τιμής για τους Απόστρατους της...

«Τους ευχαριστούμε για την ανεκτίμητη υπηρεσία τους προς την...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αλεξίου: «Δεν είναι απλό πράγμα για μένα μετά από 50 χρόνια να μη μπορώ να τραγουδήσω»

Η Χάρις Αλεξίου αναφέρθηκε στην μεγάλη απόφαση της να...

Έξι χρόνια gov.gr: Πάνω από 560 εκατ. ευρώ το ετήσιο όφελος για πολίτες, επιχειρήσεις και Δημόσιο

Το gov.gr καταγράφει λιγότερη γραφειοκρατία, 19 εκατ. λιγότερες μετακινήσεις...