Δραστηριότητα της υποψ. βουλευτή Ν. Χανίων ΝΔ Σέβης Βολουδάκη

Η Σέβη Βολουδάκη, ξεκίνησε χθες την προεκλογική της εκστρατεία με επίσκεψη στις Βρύσες Αποκορώνου όπου συναντήθηκε και ευχαρίστησε τους κατοίκους της περιοχής για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό της, ενώ ζήτησε εκ νέου την στήριξή τους στην παράταξη της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές.
Σήμερα Τρίτη, 30 Μαΐου, η κ. Βολουδάκη είχε συνάντηση με το προεδρείο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Χανίων. Στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η έλλειψη ελεγκτικών μηχανισμών για την τήρηση των κανόνων που σχετίζονται με την εργασία, η διακριτική μεταχείριση και ύπαρξη διαφορετικών εργασιακών καθεστώτων για την ίδια εργασία στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, η έλλειψη εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού κ.α
Η κ. Βολουδάκη, υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ, δήλωσε: « στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαμε με το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου, αναλύσαμε θέματα που γενικά απασχολούν τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, όπως είναι θέματα ασφάλισης και περίθαλψης, ελέγχων και εξασφάλισης της νομιμότητας, δια βίου εκπαίδευσης, αλλά και θέματα που είναι ιδιαιτέρως σημαντικά για τον νομό, όπως είναι οι ελλείψεις στην προσφορά εργασίας σε συγκεκριμένους κλάδους και τα ειδικά προβλήματα των εποχιακών. Η Νέα Δημοκρατία έχει πλήρη εικόνα των προβλημάτων και είναι βέβαιο, ότι η νέα κυβέρνηση της, συνεχίζοντας το έργο της προηγούμενης τετραετίας, θα επιτύχει τα βέλτιστα αποτελέσματα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.