Δρομέας συνάντησε μυθικό «δαίμονα» κατά τη διάρκεια αγώνα [video]

«Nightmarcher»: Δρομέας συνάντησε μυθικό «δαίμονα» κατά τη διάρκεια αγώνα

Παρατήρησε έναν άνδρα που έμοιαζε με φάντασμα να στέκεται μπροστά της.

Μυθικός «δαίμονας» εμφανίστηκε μπροστά σε δρομέα κατά τη διάρκεια αγώνα, με την ίδια να αντιλαμβάνεται μετά από λίγες μέρες το περιστατικό. Όπως υποστηρίζει η ίδια διαθέτει και σχετική φωτογραφία.

Η Kay Borleis έκανε ανάρτηση σε blog και σημείωσε ότι το περιστατικό έγινε τον Ιανουάριο του 2019, όταν πήρε μέρος σε αγώνα στίβου πέντε γύρων στη Χαβάη. Σύμφωνα με την New York Post, ο αγώνας γίνεται μέσα στο δάσος και οι αθλητές πρέπει να περάσουν μέσα από ανώμαλο δρόμο γεμάτο λάσπες και να προσέχουν μην χαθούν.

Με βάση όσα έγραψε η γυναίκα λοιπόν, έτρεχε μαζί με μια φίλη της, με την δεύτερη να τραβάει κυρίως φωτογραφίες. Ωστόσο, λίγο πριν το δεύτερο γύρο τραυματίστηκε στο πόδι η Kay και αναγκάστηκε να αποσυρθεί.

Ο δαίμονας βρισκόταν λίγο πιο πίσω από το σημείο που τραυματίστηκε.

Μετά από λίγες μέρες ζήτησε να λάβει τις φωτογραφίες από τη διαδρομή και τότε παρατήρησε έναν άνδρα που έμοιαζε με φάντασμα ή ζόμπι, να στέκεται λίγο πιο μπροστά της. Μάλιστα, βρίσκονταν λίγο πιο πίσω από το σημείο που τραυματίστηκε.

Η φωτογραφία με τον δαίμονα «nightmarcher»

Έτσι, δημοσίευσε τη φωτογραφία στο διαδίκτυο ζητώντας απαντήσεις και έμαθε πως πρόκειται για έναν από τους μυθικούς δαίμονες nightmarcher, όπου με βάση την παράδοση είναι πνεύματα πολεμιστών που προστατεύουν τα δάση και τους ανθρώπους. Εντούτοις, αν τους δει κάποιος είναι καταδικασμένος να πεθάνει. «Αν τον κοιτούσα στα μάτια, θα με σκότωνε», ανέφερε η γυναίκα, μετά από όσα έμαθε.

Ορισμένοι Χαβανέζοι που πιστεύουν στις τοπικές δοξασίες δυσαρεστήθηκαν πολύ από τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και ανέφεραν πως η Kay τραυματίστηκε, επειδή η φίλη της φωτογράφισε τον υποτιθέμενο δαίμονα.

Παράλληλα, άλλοι εξέφρασαν ακραίες απόψεις και ευχήθηκαν «βασανιστικό θάνατο» στην γυναίκα. Μερικοί όμως, θεώρησαν ότι η εικόνα είναι προϊόν μοντάζ και σημείωσαν ότι «ο κόσμος δεν πρέπει να πιστεύει σε δαίμονες και φαντάσματα το 2024».

Τα σχόλια είναι κλειστά.