Η Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες παντρεύτηκε

Τις ζωές τους αποφάσισαν να ενώσουν και επίσημα η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου το απόγευμα του Σαββάτου 7 Αυγούστου.

 

 

Οι δυο τους μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και επέλεξαν τη μέρα των γενεθλίων της Δανάης Μιχαλάκη για να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους. Το ευτυχές γεγονός έλαβε χώρα στην έπαυλη Τσιροπίνα όπου στεγάζεται το Δημαρχιακό μέγαρο Πωσειδωνίας.

 

Παρόντες, ήταν μόνο οι στενοί συγγενείς του ζευγαριού και μερικοί καλοί φίλοι ενώ αμέσως μετά ακολούθησε δεξίωση σε ξενοδοχείο που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση.

Όπως θα δεις και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE η δεξιωση του ζευγαριού έγινε σε μια παραλία με τους δυο τους να φτάνουν εκεί μέσα σε ένα αυτοκίνητο με ανοιχτή οροφή και τους δυο τους να έχουν βγει από αυτή ενώ οι καλεσμένοι τους “έλουζαν” στην κυριολεξία με ρύζι. Από την άλλη, οι λουόμενοι που βρίσκοντας εκείνη την ώρα στην παραλία, θαύμασαν το ζευγάρι χειροκροτώντας το και τραβώντας βίντεο και φωτογραφίεςhttps://www.tlife.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.