Δυναμικές κινητοποιήσεις από τους αγρότες – Πού στήνουν μπλόκα

Ημερομηνία:

Τη μείωση του κόστους παραγωγής καθώς και την αύξηση του αγροτικού εισοδήματος διεκδικούν οι αγρότες οι οποίοι κατεβαίνουν και πάλι στους δρόμους στήνοντας μπλόκα σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Για τις 12 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί κινητοποίηση από τους αγρότες της Αιγιάλειας. Συγκεκριμένα θα συγκεντρωθούν στα βενζινάδικα της Νέας Εθνικής Οδού, στο ύψος του Αιγίου, στο ρεύμα προς Πάτρα. Την ίδια στιγμή «ποδαρικό» στις κινητοποιήσεις έκαναν ήδη από το απόγευμα της Κυριακής αγρότες στον κόμβο Αγίου Γεωργίου στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου στον Πύργο.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωση – κάλεσμα ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος – Ντρίνιας»:«Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας. Συμμετέχουμε στην πανελλαδικά συντονισμένη αγροτική κινητοποίηση ενάντια στην ΚΑΠ της ΕΕ και στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, που μας ξεκληρίζει προκειμένου να συγκεντρώσει τη γη και τη παραγωγή στα χέρια λίγων επιχειρηματιών, να υπηρετήσει τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου.

Οι αγρότες της Θεσσαλίας θα προχωρήσουν σήμερα σε μπλόκο στον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα ενώ οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι των Ανωγείων στην Κρήτη προγραμματίζουν συγκέντρωση στις 12 στο Μετόχι.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χρέη στην εφορία: Τι σημαίνει η καταχώριση...

Ενα εκτεταμένο ξεκαθάρισμα στο χαρτοφυλάκιο των καθυστερημένων οφειλών υλοποιεί...

Τα επτά μέτρα άμεσης εφαρμογής για την...

Στην τελική ευθεία το πολυνομοσχέδιο του ΥΠΟΙΚ – Από...

Χρέη στην εφορία: Τι σημαίνει η καταχώριση...

Ενα εκτεταμένο ξεκαθάρισμα στο χαρτοφυλάκιο των καθυστερημένων οφειλών υλοποιεί...

Τα επτά μέτρα άμεσης εφαρμογής για την...

Στην τελική ευθεία το πολυνομοσχέδιο του ΥΠΟΙΚ – Από...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Δύο προφυλακίσεις για το κύκλωμα παράνομης συνδρομητικής τηλεόρασης – Ελεύθεροι με όρους οι υπόλοιποι

Νέες εξελίξεις σημειώθηκαν στην υπόθεση του κυκλώματος παράνομης συνδρομητικής...

Χρέη στην εφορία: Τι σημαίνει η καταχώριση στα ειδικά βιβλία και γιατί δεν διαγράφονται

Ενα εκτεταμένο ξεκαθάρισμα στο χαρτοφυλάκιο των καθυστερημένων οφειλών υλοποιεί...

Πανηγυρική διαλεσχική εκδήλωση της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ρεθύμνου

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου με τις Λέσχες Φιλαναγνωσίας...