Μετά από δύο χρόνια σχέσης συνειδητοποίησε ότι ο σύντροφός της ήταν… γυναίκα

Απίθανο κι όμως... αληθινό

Μετά από δύο χρόνια σχέσης συνειδητοποίησε ότι ο σύντροφός της ήταν… γυναίκα

Μια απίθανη ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με δυο γυναίκες στην Αγγλία, οι οποίες είχαν σχέση. Μέχρι εκεί όλα καλά. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό… η μια είχε συστηθεί ως άντρας.

Συγκεκριμένα, αφού αποκαλύφθηκε ότι η γυναίκα είχε παρουσιαστεί σαν άντρας, η σύντροφός της, της έκανε μήνυση.

Το θύμα ισχυρίζεται ότι είχε «σεξουαλική επαφή» με τον «άνδρα» και μάλιστα σχεδίαζε να τον παντρευτεί. Η Blade Silvano κατηγορείται για απάτη εις βάρος της συντρόφου της, αφού την έκανε να πιστέψει ότι ήταν άνδρας.

Η 40χρονη, από το Bishop’s Castle, δικάζεται τώρα στο Cambridge Crown Court και αρνείται τις κατηγορίες.

Το χρονικό της απίστευτης ιστορίας

Το ζευγάρι γνωρίστηκε διαδικτυακά στα τέλη του 2016, αφού η Silvano παρουσιάστηκε ως άντρας σε ιστοσελίδα γνωριμιών, τονίζοντας ότι ψάχνει γυναίκα.

Συναντήθηκαν από κοντά τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Αφού έκαναν σχέση, τελικά αποφάσισαν να παντρευτούν, αλλά ο γάμος τους όμως αναβλήθηκε λόγω υποτιθέμενης «ασθένειας» της κατηγορούμενης.

Δύο χρόνια αργότερα, συγκεκριμένα το 2018, το θύμα -όπως ισχυρίστηκε- ανακάλυψε την αληθινή ταυτότητα του Σιλβάνο στο Facebook.

Η Σιλβάνο, ωστόσο, αρνείται όλες τις κατηγορίες τονίζοντας ότι η σύντροφός της γνώριζε. Καθ’ όλη τη διάρκεια της κατάθεσης, η γυναίκα συνέχισε να αναφέρεται στον Σιλβάνο ως «άνδρα», λέγοντας: «Την έχω γνωρίσει μόνο ως αρσενικό».

Η δικηγόρος υπεράσπισης, Debra White, τη ρώτησε: «Της είπες ότι η σεξουαλική σου φαντασίωση ήταν να κάνεις σεξ με μια γυναίκα;» και εκείνη απάντησε «όχι».

Στη δίκη ακούστηκαν επίσης λεπτομέρειες για τις προετοιμασίες του γάμου τους, για τις οποίες η υπεράσπιση υποστήριξε και πάλι ότι ήταν όλα μέρος του παιχνιδιού ρόλων τους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.