Δύο νέα εμβολιαστικά σημεία στην ενδοχώρα του Δήμου Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Δυο νέα εμβολιαστικά σημεία θα λειτουργήσουν την Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Ιουλίου, στην ενδοχώρα του Δήμου Ηρακλείου. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που εντάσσεται στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Ηρακλείου στο Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο εμβολιασμών κατά της νόσου COVID -19 το οποίο υλοποιείται από το Υπουργείο Υγείας και την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, με στόχο την εμβολιαστική κάλυψη απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων περιοχών.

Τα σημεία αυτά είναι:
1.Στο Ιατρείο της Τοπικής Κοινότητας του Αγίου Σύλλα τη Δευτέρα 12/07/2021 από τις 09:00.
2. Στο Ισόγειο του Γυμνασίου της Τοπικής Κοινότητας Βενεράτου την Τρίτη 13/07/2021 από τις 09:00.
Σύμφωνα με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, θα στελεχωθούν σε συνεργασία με τις μονάδες υγείας αρμοδιότητάς της και τους αντίστοιχους ιατρικούς συλλόγους, παρέχοντας τα εμβολιαστικά σκευάσματα και τα απαιτούμενα αναλώσιμα.

Τα σημεία ορίστηκαν κατόπιν συνεργασίας της Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Ρένας Παπαδάκη –Σκαλίδη με τους Προέδρους των Κοινοτήτων και με τη συνεργασία των Προγραμμάτων Βοήθειας στο Σπίτι.

Με στόχο την καλύτερη διαχείριση δόσεων εμβολίων, καλούνται οι δημότες που επιθυμούν να εμβολιαστούν να δηλώσουν την πρόθεσή τους, στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής της Δ/νσης Κοινωνικής Ανάπτυξης (τηλ. Επικ. : 2810243361 κ. Κατερίνα Μόσχου από 08:00 έως 15:00 μέχρι και την Παρασκευή 9/07/2021 προκειμένου να ενημερωθεί στη συνέχεια η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης.)

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Με πλούσιο πρόγραμμα συνεχίζεται το 11ο Φεστιβάλ...

Εκδηλώσεις τη Δευτέρα 22/6 και σε Δαφνές, Προφήτη Ηλία,...

Μεν. Μποκέας: «Σήμερα περισσότερο από ποτέ η...

Ο Δήμος Μαλεβιζίου τίμησε τον Αντώνιο Μιχελιδάκη και την...

Με πλούσιο πρόγραμμα συνεχίζεται το 11ο Φεστιβάλ...

Εκδηλώσεις τη Δευτέρα 22/6 και σε Δαφνές, Προφήτη Ηλία,...

Μεν. Μποκέας: «Σήμερα περισσότερο από ποτέ η...

Ο Δήμος Μαλεβιζίου τίμησε τον Αντώνιο Μιχελιδάκη και την...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Νέες διεκδικήσεις Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων από τον Δήμο Ρεθύμνης

Ο Δήμος Ρεθύμνης συνεχίζει με συνέπεια την προσπάθεια εξωστρέφειας,...

Μηχανογραφικό 2026: 2+1 συμβουλές πριν την ορθή συμπλήρωση

Ποιες οι δεξιότητες του μέλλοντος που επηρεάζουν την αγορά...

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης συγχαίρει τον Γιώργο Κουμεντάκη για την επιτυχία της «Μήδειας» στην Επίδαυρο

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής Γεώργιος Μ. Κοντάκης,...